- 31 Ekim 2017
- 75
- 52
- 8
- Konu Sahibi BaLPamukcuk
-
selen hanm hastaları ne durumdasınız. paylaşır mısınız..
Balpamukcuk sonuç olumsuz mu olduGÜNCEL FİYATLARI BİLİYOR MUSUNUZ ARKADAŞLAR BİDE ANKARA BAHÇECİDE HANGİ DOKTORU ÖNERİRSİNİZ
Balpamukcuk sonuç olumsuz mu oldu
mrb canım sonucun hayırlı oldu mu ?? insallah öyledirMerhaba arkadaslar bende 3 gün once selen hanimla ön görüsmeye gittim subatta tedaviye baslayacagiz gelismeleri aktaririm insallah sizlere
Evet canim transferin 7. günü pozitifi aldik cok sukur darisi isteyen herkesemrb canım sonucun hayırlı oldu mu ?? insallah öyledir
çok tebrik ederim darısı tüm isteyenlere :)Evet canim transferin 7. günü pozitifi aldik cok sukur darisi isteyen herkese
sormak istedigin birsey olursa yaz canim
Amin canim cümlesine insallahçok tebrik ederim darısı tüm isteyenlere :)
Canım senin sorun neydi acabaKizlar daha oncede yazmistim Selen hanima gelecegim diye telefonda gorustugum kisi gelin yuz yuze konusun daha iyi olur dedi ve zaten ankaraya gelecektim biraz erken oldu ön görusme yaptim muayene falan etmedi adetin 2. gunuydu
5 tane vitamin verdi
diger adwtin 2. gunu gel dedi
31 ocakta tekrar gittim
gonalf
menapur
genotropin verdi 5 gun kullandim ilaclari bittikce veriyor tedavi cizelgesi verdi sonra cetrotain yanlis yazmadimsa tabi :)
12 gun de 38 igne kullandim ve 13.gun bos gecti 14 gun opu yapildi
simdi kuzu kuzu taransfer gununu bekliyorum
asama merak edenlere bu sekilde
5. gunden sonra 2 gune kan veriliyor ve bilmeyenler icin alttan muayene yapiliyor
ilk basta soguk gibi geldi ama memmun etmek icin soylemiyor hic bi zaman gercekligiyle konusuyor evet bu bizi strese soktu ama gercekten iyi bi doktor ilk basta gorunce genc dedim ama kadin 44 yasinda falanmis kucuk gosteriyor
bu surecte hic onu dr olarak gormedim bi tanidik gibi sanki insallah olumlu sonucuda alinca yazarim
sorulan sorulmayan herseyi yazdim merak edenlere
insallah gobuslerimiz bebekle dolar kizlar
asil sorun esimdeydi ameliyat oldu sol varikoselden sonrasinda tup bebek diye dusunduk iyilesmede vardi aslinda esimle ayni gun ameliyat olan arkadasinin esi 3 ay sonra hamile kaldi zaten tuo bebek yapacaktik dedik gittik bende elle tutulur bi problem yoktu aslinda 5 yil boyunca gittigim drlar esinde demisti selen hanimda daha tedaviye baslamadan dedi sikinti yumurta problemi diyeCanım senin sorun neydi acaba
Benim amh 0.03 cıktı bende bahçeci kliniğine gitmeyi düşünüyorum da
Berfu hanıma gittim bahçeci kliniğinde bana amh düşüklüğünün genetik olabilceğini ve 2 tane genetik test yapmak istediğini söyledi , (karyotip analizi, fmr mutasyonu)bide cyclo diye bi ılac onerdi bu ılacla kendiliğinden hamile kalan bi cok hastam var dediasil sorun esimdeydi ameliyat oldu sol varikoselden sonrasinda tup bebek diye dusunduk iyilesmede vardi aslinda esimle ayni gun ameliyat olan arkadasinin esi 3 ay sonra hamile kaldi zaten tuo bebek yapacaktik dedik gittik bende elle tutulur bi problem yoktu aslinda 5 yil boyunca gittigim drlar esinde demisti selen hanimda daha tedaviye baslamadan dedi sikinti yumurta problemi diye
tedavidede anladik ki yumurtalar duzensiz buyuyordu biri 15 ken digeri 9 da kalmisti boyutlarindaydi sikinti duzensiz yumurtlama yani tedavin simdiden hayirli olsun canim nasibimizde varsa er gec olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?