• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Bahçeci Op.Dr. Selen Sakar Hastaları

BaLPamukcuk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
75
52
8
Merhaba,
Ankara Bahçeci Selen Sakar hastaları burada toplanip hikayelerimizi paylasalim istedim..
2 basarisiz tup bebek ve embriyo gelismedigi icin iptal edilen 1 transfer sonrasi merkezi ve doktorumu degistirip Selen hanima karar verdik..
8 Ocak ta OPU mu yapti 22 yumurta toplandi..
Selen hanimda tedavi goren arkadaslar yasadiklarini yazabilir mi ?

Merhaba,
Ankara Bahçeci Selen Sakar hastaları burada toplanip hikayelerimizi paylasalim istedim..
2 basarisiz tup bebek ve embriyo gelismedigi icin iptal edilen 1 transfer sonrasi merkezi ve doktorumu degistirip Selen hanima karar verdik..
8 Ocak ta OPU mu yapti 22 yumurta toplandi..
Selen hanimda tedavi goren arkadaslar yasadiklarini yazabilir mi ?
merhaba, tedaviniz hayirli sonu bebekli olsun insallah..bende ankara bahcecide tedavi olmak istiyorum bu 4. tedavim olacak yumurta rezervim az, amh dusuk ve fsh yuksek hic gebeligim olmadi yani 3 negatifim var. Selen hanimami yoksa Berfu hanimami gitsem bir turlu karar veremedim.

merhaba, tedaviniz hayirli sonu bebekli olsun insallah..bende ankara bahcecide tedavi olmak istiyorum bu 4. tedavim olacak yumurta rezervim az, amh dusuk ve fsh yuksek hic gebeligim olmadi yani 3 negatifim var. Selen hanimami yoksa Berfu hanimami gitsem bir turlu karar veremedim.

Amin canim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. Ben Selen hanimi uzun suredir arastirdigim icin onu tercih ettim ama Berfu haniminda cok iyi oldugunu duydum.. Bahçecide on gorusme yapabiliyosun.. Bence iki doktorlada gorus hangisi icine sinerse onu tercih et..

Merhaba bende cumartesi günü ilk randevuya gidecem benim 3. Tup bebek olacak diğer ikiside başarısız oldu inşallah herkes bebek sahibi olur bu arada fiyat ne dediler size ben hiç konuşamadım da

Merhaba bende cumartesi günü ilk randevuya gidecem benim 3. Tup bebek olacak diğer ikiside başarısız oldu inşallah herkes bebek sahibi olur bu arada fiyat ne dediler size ben hiç konuşamadım da
Allah yardimcimiz olsun, benim istanbuldaki arkadaslardan bilgim var ama aynidir diye dusunuyorum opu ve transfer ilaclar haric 7750 tl.

Arkadaşlar merhaba; fsh ım 5.16 amh ise 5.67 ... novaart ile görüştüm hafta sonu muayene oldum mehmet hoca tüp bebek için herhangi bir sıkıntı olmadığını tefaviye başlayabileceğimizi söyledi ( eşim oligospermi bu arada) aklımda kalmasın diye Ankara bahçeci selen hocaya da aynı gün muayene oldum bana bu değerler sebebiyle polikistikover olduğumu ve yumurtama işleminden sonra hemen transfer yapamacağını 1 ay rahim dinlendirdikten sonra transferi gerçekleştireceğini söyledi . Kafam çok karıştı mehmet hoca böle bi durumdan bahsetmedi . Az konustuğundan bahsediyordunuz burada yaşadık bizde onu :) ne yapacağımı bilemedim yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar merhaba; fsh ım 5.16 amh ise 5.67 ... novaart ile görüştüm hafta sonu muayene oldum mehmet hoca tüp bebek için herhangi bir sıkıntı olmadığını tefaviye başlayabileceğimizi söyledi ( eşim oligospermi bu arada) aklımda kalmasın diye Ankara bahçeci selen hocaya da aynı gün muayene oldum bana bu değerler sebebiyle polikistikover olduğumu ve yumurtama işleminden sonra hemen transfer yapamacağını 1 ay rahim dinlendirdikten sonra transferi gerçekleştireceğini söyledi . Kafam çok karıştı mehmet hoca böle bi durumdan bahsetmedi . Az konustuğundan bahsediyordunuz burada yaşadık bizde onu :) ne yapacağımı bilemedim yardımcı olurmusunuz

Merhaba
Polikistik over tup bebege baslamanda bir engel teskil etmedigi icin novaart ta hemen baslayabiliriz demeleri normal.. Bahceciyide tercih edecek olsan suan yumurta toplama icin baslarlar zaten..
Once yumurta toplama yapilacagi icin polikistik overlik bir durum yok..
Transferden once Pko lularda rahmi 1 ay dinlendirdiklerini biliyorum
Valla icine hangi merkez hangi doktor sindiyse onunla basla derim
Ben Selen hocadan ilgisinden ve istedigim her zaman arayabilip danisabildigim icin memnunum

valla bende selen hanımın ilgisinden alakasından çok memenunum iyiki ankaraya merkez açtı bahçeci

Arkadaşlar merhaba bebek tedavisi için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum bahçeci tüp bebek merkezi nasıl yada Prof dr Bülent Berker hakkında bileğisin olan varmı yada Ankara’da bana Önerebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane varmı lütfen hemen cevap yazarsanız çok sevinirim çok acilde

Arkadaşlar merhaba bebek tedavisi için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum bahçeci tüp bebek merkezi nasıl yada Prof dr Bülent Berker hakkında bileğisin olan varmı yada Ankara’da bana Önerebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane varmı lütfen hemen cevap yazarsanız çok sevinirim çok acilde
Merhaba arkadaşım.. ben bülent hocada tedavi gördüm hiç ama hiç menmun kalmadim..ilk başta çok pozitif güler yüzlü yaklaşıyor ama biseyler sorunca tavrı değişiyor. Ilaclarla uğraşmayın biz verelim vs deyip kesinlikle daha fazlaya satiyor. Transferden sonra hiç umurlarında değil tutup tutmadığı. Işlemler genartta yapıldı.. senin için bu kadar önemli olan bişey onlar o kadar basit ki..resmen içim ezildi..kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bahceci Ankara'da tedavi olanlardan bilgi Rica ediyorum. Fiyat ve memnuniyet acisindan. Yardimci olursaniz cok sevinirim

Back