Tüp Bebek Merkezleri Ankara bahçeci mi, anatolia mi?

Kacinci tup bebek denemesinde hamile kaldiniz?

• Ankete Katılan
    6

Masal2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
589
200
36
(Onceki msjimi silemedigim icin yeni msj yazdim) Kizlar merhaba.bi konuda yardima ihtiyacım var.3 yildir evliyiz, 1 yildir bebek sahibi olamiyoruz(bende pcos var,esimin ileri sperm hızı dusuk) 1 kez tup bebek denedik ve negatif.ikinci kez denemek istiyoruz.bursada yasiyoruz ama burdaki tup bebek merkezleriyle ilgili pek olumlu yorum okumadim.kafamda iki yer var.biri ankara anatolia, digeri ankara bahceci.(hic sehir disina gitmesem de bursada sahin zeterogluna mi gitsem diyorum bazen de) tup bebek maddi manevi yipratici birsey.bir de calisiyorum.isten izin almasi,rapor ayarlama derdi var.yani artik olsun,pozitifi goreyim istiyorum.sizce bu iki(hatta 3 )secenekten hangisini secmeliyim? Daha once buralarda tup bebek deneyenler fikir verirse cok memnun olurum :) (onceki msjimi yayinladiktan sonra bulent hocayla ilgili okudugum bikac yorum sonrasi ondan vazgectim)

Ankaradan kimse yok mu forumda? Yada ic anadoluda falan yasayip ankaraya tup bebek tedavisine giden?

Bahcecide yeni tanidigim 2 kisi yaptirdi hic memnun kalmadilar ikiside tutmadi zaten.anatolia yi iyi duymustum ama sen bilirsin tabikide iyice arastir

Ben pcos hastasiyim.bahcecideki berfu hoca bu konu uzerinde calismalar yapmis.acikcasi bahceciyi dusunduren sebep bu.anatolia ya da bi arkadasim ilk denemede hamile kaldi o yuzden onu dusundum ama nette bi yorumda anatoliadaki hocanin sık sık kongre vs durumlar icin klinikte bulunmadıgini okudum.o yuzden kararsiz kaldim

Aynen canim benimbi arkadasimda anatoliada hakan yaraliydi galiba onda ilk denemede kaldi.

Bahcecinin ankara kliniğini çok bilmiyorum ama ben istanbul bahcecide tedavi oldum çokta memnun kaldım

Tutacağı varsa vasat biyerdede tutar bahceci gereksiz pahalı ankaradaki doktorda cokgencbir hanım..

canım ankaradaki doktorları tanımıyorum ben onlarla ilgili yorum yapamam ama bahçeci merkezde tedavi olan biri olarak bu merkez çok başarılı bir merkez diyebilirim sana

Ankara bahçecide Berfu hoca ile gebe kadlım ve daha önce başka merkezlere de gitmiştim iki negatif sonrası gittim bahçeciye.çok ama çok memnun kaldım Berfu hoca çok iyi gerçekten.genç olan Selen hoca ama o da çok genç değilmiş 40 lı yaşlarda var ve kendisi de başarılı.
Evet daha pahalı ama negatif olsahdı da aklımda soru işareti kalmamıştı benim diğer merkezlerde hep bi güvensizlik içindeydim

Ne kadar odediniz tedavi icin ogrenebilirmiyim bende berfu hanimi düşünüyorum

Ne kadar odediniz tedavi icin ogrenebilirmiyim bende berfu hanimi düşünüyorum
Canım yeni yılda fiyatlar artmış sanırım toplama artı transfer rutin tedavi 9.5 civarı şu an ama genelde döndürüyorlar artı 2000 e yakın da ona veriyorsun artı ilaçlar(3bin civarıydı bende) artmış haliyle tahmini söyledim forumda görmüştüm son fiyatları
Ama rapor geçiyor raporla 9.5 dan yaklaşık 2 bin filan azalıyor ve ilaçların büyük oranını devlet karşılıyor dört beş bin ucuza gelebilir rapor alırsan doğumevlerinden üniversitelerden filan

Merhaba sizin yaşadığınız sıkıntı neydi? Ben de iki merkez arasında kaldım. Bahçeci ve Anatolia arasında kaldım. Lütfen süreci biraz anlatabilir misiniz?

Merhaba sizin yaşadığınız sıkıntı neydi? Ben de iki merkez arasında kaldım. Bahçeci ve Anatolia arasında kaldım. Lütfen süreci biraz anlatabilir misiniz?
Yumurta sayım azdı ancak yine de kaliteli embriyo oluşmasına rağmen gebe kalamadım üçüncüde bahceciye geçtim sonra Era testiyle anladık ki embriyo yerleşme zamanı bende daha farklı okmalıymış bu yeni belirlenen saate göre transfer yapıldı ben pozitif oldu :)