Geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah,bende yeni başlıycam henüz görüşmedik.. ortalama maliyeti ne olmuştu size acaba?3 ay önce berfu hanımla ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdik. Pozitifi görmüştük ama düşük yaptım. Kışın donmuş embriyolarımla gene deneyeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Berfu hocadan memnun kalmıştım. Çok yoğundu ama ilgiliydi. Allah razı olsun.
Ve transfer sürecine kadar ne kadar ay geçti?3 ay önce berfu hanımla ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdik. Pozitifi görmüştük ama düşük yaptım. Kışın donmuş embriyolarımla gene deneyeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Berfu hocadan memnun kalmıştım. Çok yoğundu ama ilgiliydi. Allah razı olsun.
Tedaviye başladık aynı ay yumurta toplandı. 3 embriyo donduruldu. Bir ay bekledik. sonrada emriyolardan biri transfer edildiVe transfer sürecine kadar ne kadar ay geçti?
Evet malesef,düşük oluşunu birşeye bağladımı acaba berfu hanım tam olarak sorununuz neydi? Benim AMH düşüklüğü yumurta rezerv az.. 0.58Amin.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 25 bini bulmuştu bizimki. Tabi herkesin süreç farklı ilerliyor. İlaçlar çok pahalı maalesef..
Rabbim büyük ümidimizi yitirmeyelim inşallah çok yorucu bir süreçTedaviye başladık aynı ay yumurta toplandı. 3 embriyo donduruldu. Bir ay bekledik. sonrada emriyolardan biri transfer edildi
Düşüğün sebebini maalesef bilemiyoruz. Gelişimi durmuştu. Muhtemelen kromozomal bir sıkıntı vardı. Herhangi bir pıhtılaşma bozukluğum yok çünkü testlerimi yaptırmıştım. Bizim sıkıntımız sperm sayı ve hareket azlığıydı.Evet malesef,düşük oluşunu birşeye bağladımı acaba berfu hanım tam olarak sorununuz neydi? Benim AMH düşüklüğü yumurta rezerv az.. 0.58
Benim eşimdede aynı problem var varikosel ameliyatı geçirdi,nefes aldıkca umut var inşallahDüşüğün sebebini maalesef bilemiyoruz. Gelişimi durmuştu. Muhtemelen kromozomal bir sıkıntı vardı. Herhangi bir pıhtılaşma bozukluğum yok çünkü testlerimi yaptırmıştım. Bizim sıkıntımız sperm sayı ve hareket azlığıydı.
Çok sıkıntılı bizim şehir dışında olduğundan çok zor olmuştu. 7-8 defa gel git. Her seferinde işten izin al. Kullandığın ilaçlar.. stres.. çok zor oluyor. İnşallah sizin hemen olur da tekrar tekrar yaşamazsınız o sıkıntıyıRabbim büyük ümidimizi yitirmeyelim inşallah çok yorucu bir süreç
Ameliyat sonrası değerleriniz düzeldi mi peki bakıldığı?Benim eşimdede aynı problem var varikosel ameliyatı geçirdi,nefes aldıkca umut var inşallah
Bizim de şehir dışı 3 saatlik yolumuz var bizimde maalesef 1 ay içinde 7-8 defa gittiğiniz oldumu gerçektenÇok sıkıntılı bizim şehir dışında olduğundan çok zor olmuştu. 7-8 defa gel git. Her seferinde işten izin al. Kullandığın ilaçlar.. stres.. çok zor oluyor. İnşallah sizin hemen olur da tekrar tekrar yaşamazsınız o sıkıntıyı
Bir nebze düzelme oldu sorun yok gözüküyor şuan ama hala az da olsa hareket sorunu var doktorumuz öyle demiştiAmeliyat sonrası değerleriniz düzeldi mi peki bakıldığı?
1 ay içinde değil toplam demeye çalıştım. Yumurta takibi, toplaması, transfer öncesi rahim kalınlığı takibi ve transferi olmak üzere. 2 aylık süreçti buBizim de şehir dışı 3 saatlik yolumuz var bizimde maalesef 1 ay içinde 7-8 defa gittiğiniz oldumu gerçekten
Az da olsa canlı ve hareketli sperm olması yeterli zaten tüp bebek için. Sizin yumurta rezerviniz nasılmış sıkıntılı mıBir nebze düzelme oldu sorun yok gözüküyor şuan ama hala az da olsa hareket sorunu var doktorumuz öyle demişti
Anlıyorum inşallah bende sağ salim atlatırım bu süreci1 ay içinde değil toplam demeye çalıştım. Yumurta takibi, toplaması, transfer öncesi rahim kalınlığı takibi ve transferi olmak üzere. 2 aylık süreçti bu
Evet ben 24 yasındayım ama 1 ve üzeri olması gereken bende 0.58Az da olsa canlı ve hareketli sperm olması yeterli zaten tüp bebek için. Sizin yumurta rezerviniz nasılmış sıkıntılı mı
Hakkında hayırlısı rabbim ol derse olur canım hiç canını sıkma yaşın genç Allah'ım tez zamanda kucağını doldursunEvet ben 24 yasındayım ama 1 ve üzeri olması gereken bende 0.58