ANKARA---Avangard ve botanik dügün salonunda (moderno) dügün yapan var mi ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
Merhaba ANKARA-Keciören de AVANGARD DÜGÜN SALONU ve BOTANIK DÜGÜN SALONU bu salonlarda dügün + nisan + kina yapan var mi ??? Bana bilgi verebilirmisiniz eger bu salon hakkinda bilgi sahibi olan varsa lütfennn yardim edin...

Son düzenleme:
MERHABA BEN 08.05.2011 TARİHİNDE DÜĞÜNÜMÜ YAPTIM BOTONİK SALONDA YAPTIM İNANIN BÖYLE BİR SALONUN ANKARADA YOK CANLI AGACLAR,ŞELALELER,IŞIK SELİ MUHTESEMDİ HİZMET FEVK ALADE YEMEKLER SICAK VE COK LEZZETLİ SANIRIM 20 KİŞİLİK GARSON EKİBİ VARDI PROFESYONEL HİZMET YAPILDI BAHŞİŞ KESİNLİKLE YASAKMIŞ BU YÜZDEN COK RAHATTIK,KISACASI 10 UZERİNDEN 20 PUAN VERİYOR BUTUN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM.MUUUUUHHHHHTTTEEEEŞŞŞEEEMMMMDDDİİİ.

merhaba canım,
moderno botanik salonda düğününü yapmışsın beğendiğini söylemişsin de sana bikaç soru soracaktım. Seneye temmuzda kısmetse düğünümüzü yapmayı düşnüyoruz da yer araştırmaktayım. bu salonu resimlerinden de çok beğendim.
düğün size nekadara mal oldu. sanırım yemekliydi. nekadar ödeme yaptınız salona? şimdiden yardımın için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…