Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesinde sezaryenle doğum yapanlar

nergizz06

her şey aşktan
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
879
164
123
34
arkadaşlar merhabalar 28+3 günlük gebeyim takibimi ufuk hastanesınde yaptırıyorum .
ama artık Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesine geçmeyi düşünüyorum,doğumumda bazı sebeplerrden dolayı sezaryenle olacak , ama hastane hakkında bilgi toplamak istiyorum , orda doğum yapanınız varmı , yada duyan bilen yardıma ihtiyacım var....

Canim ben ilk kontrollerim icin Ataturk hastanesine gitmistim ve hic memnun kalmadim malesef. Doktorlari o kadar antipatiktiki kendimi oldugumdan daha kotu hissettim. Ayrica yeni dogan bakim unitesi yokmus. Burada dogum yaparsaniz bisey olursa zekai tahir'e yolluyoruz sorumluluk kabul etmiyoruz falan dediler. Acikcasi evime bu kadar yakin bi hastane varken taaa ankara'nin baska bi ucuna gidiyorum malesef.

Bu arada ufuk unv. hastanesinden niye vazgectiniz? Bende yeni bi doktor ve hastane arayisindayimda da o yuzden merak ettim.

öylemii ordadamı yok yenidoğan ünitesi
ufuk hastanesindede yok , birde doğuma nöbetteki doktor giriyor ayrı özel bi doktorun olmuyor özel doktor için ayrı ücret alınıyor, bu sebeplerden vazgeçmeyi düşündüm ama belki devam edebilirim kararsızım başka hastane kalmadı çünkü

Bende mecburiyetten doktorumu degistirmek zorunda kalicam ve nere olur nasil olur huc bilmiyorum ve cok huzursuzum bu konuda. Baktigim ve arastirdigim hastaneler icinde tobb hastanesinin yeni dogani cok iyiymis ama fiyat bilgisini alamadim daha gidip bakmak gerekicek.

gazi hastanesi düşündünmü orası nasıl acaba....
bide sincan lokman hekim iyi demişlerdi bi arkadaşımdan duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…