Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKara Anatolia tüp Bebek merkezi
- Konu Sahibi Ggzemm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2020
- 61
- 40
- 38
- 37
Ben de araştırma aşamasındayım.
Merhaba ben de doktor ve merkez arayışındayım. Anatolia da Hakan Yaralıyı düşünüyorum siz de ona mı gidiyorsunuz? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.ARkadaşlar merhaba. Anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp olumlu-olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi ? Dün tedaviye başladık Allah’ın izniyle
Canim merhaba. Tedaviniz nasıl gidiyor. Bende orayı düşünüyorum 4.denemem olacak inşaallah. Erkek infertilitesi konusunda nasıllar bilginiz var mi ?ARkadaşlar merhaba. Anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp olumlu-olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi ? Dün tedaviye başladık Allah’ın izniyle
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibi deliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor mu acabaCanim merhaba. Tedaviniz nasıl gidiyor. Bende orayı düşünüyorum 4.denemem olacak inşaallah. Erkek infertilitesi konusunda nasıllar bilginiz var mi ?
- 28 Kasım 2018
- 20
- 9
- 36
- 42
Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibi deliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor
Merhaba, tek kelime ile harika bir merkez. Allah yolunuzu açık etsin. Hakan Yaralı Hoca yı sonuna kadar öneriyorum.Ben de araştırma aşamasındayım.
Merhaba ben de doktor ve merkez arayışındayım. Anatolia da Hakan Yaralıyı düşünüyorum siz de ona mı gidiyorsunuz? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
- 19 Nisan 2016
- 56
- 18
- 38
- 43
merhaba benimde 5 ocakta bahçeci cem beyde randevum var endişelerim var hakan bey konusundada acaba mı diyorum....Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibi deliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor mu acaba
- 19 Nisan 2016
- 56
- 18
- 38
- 43
Merhaba, tek kelime ile harika bir merkez. Allah yolunuzu açık etsin. Hakan Yaralı Hoca yı sonuna kadar öneriyorum.
Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibi deliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor mu acaba
canım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bizide bilgilendirirsen çok memnun oluruz...ARkadaşlar merhaba. Anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp olumlu-olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi ? Dün tedaviye başladık Allah’ın izniyle
Merhaba benim olumsuz oldu maalesef. İkinci denemem için Başka yer arıyorumcanım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bizide bilgilendirirsen çok memnun oluruz...
- 24 Ekim 2020
- 123
- 61
- 48
Cok gecmıs olsun memnun kalmadınızmı merkzdenMerhaba benim olumsuz oldu maalesef. İkinci denemem için Başka yer arıyorum
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Ben başka bı yerde yaptırdım öneri üzerine bı tanidigimiz tüp bebek yaptırmıştı ve tutmuştu esinde vardı sıkıntı onun Ağustos da ben gidip ameliyat oldum laparoskopi hidrosalpenks den ameliyat sonrası tüp yapalım dedi ama ben beklemek istedim olmadı Aralık sonu başladık tüp e şu an pazartesiyi bekliyorum transfer oldum
Aslında merkez iyiydi kötü diyemem ama Hakan hoca kendisi hiç ilgilenmiyor. Sadece ilk gittiğim gün gördük bir daha yokCok gecmıs olsun memnun kalmadınızmı merkzden