• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara- akalın gölbaşı hakkında yorumlarınızı bekliyorum....

hiç gitmedim ama geçenlerde bir arkadaşım orada düğüne katılmış facebookta resimleri vardı düğünün birsürü bence çok hoş biyer...hatta baktıktan sonra çok güzel yer yapmışlar diye düşündüm..

tşk ederim...ben de internetten baktım güzel gercekten güzel bir mekan...servis yemek durumları nasıldır..organizasyon iyimidir...burada düğün yapanlarımız yada bılgısı olan varr ise yorumlarınızı beklıyorum

a.s. nez inan oo yorumları bekleyen sadece sen degilsin yok mu bilen duyan giden gercekten olagan üstü bi yer ama fiyat konusunda bi fikri olan var mı?

Tek kelimeyle mükemmel bir yer kızlar bende birçok kişiden duydum eger durumunuz müsaitse orda yapın derim ben. yaz ayı için 350 kişilik düğün için 18000 Tl fiyat vermişlerdi bana vazgeçmek zorunda kaldık ama aklımda orda kalmadı değil

Ben bugÜn gıttım gÖrdÜm. Bu yaz evlenmeyı dÜŞÜnÜyoruz. Ama baŞka yerlerle kıyasladıĞımda eger 200 kıŞı cıvarı dÜŞÜndÜĞÜmden vazgeÇtım. Akalını eledım Şımdı gerıye 3 yer kaldı..... AraŞtırmaya devam

Back