Ankara 2017 Lisans KPSS için hangi dershane?

vm74

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
548
86
Merhaba
Aslında birçoğunuz seçim yapmıştır diye düşünüyorum. Bu yıl sınava gireceğim ben de. Yeni karar verdim. Pegem ve Kuzey Akademi arasında kaldım. Pegem oldukça tanınmış ve başarılı görünen bir yer. İçime sinmeyen kısmı sınıfları 35 kişilikmiş ve artma ihtimali de oluyormuş. Ben matematiği sıfırdan alacağım. Dezavantaj olur öu bu durum? Bire bir etüt var mı bilmiyorum sormayı unuttum. Birazdan tekrar arayıp sorarım. Kuzey Akademi benim için yeni diyebilirim. Adını daha önce duymamıştım. Bire bir etüt oluyormuş. Burada da içime sinen kısmı bu. İki kursun da hocalarıyla ilgili bir şey bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Kuzey Akademi'ye gideceğim. Yarın ilk gün. Bir süre devam edip yazarım. Umarım iyi bir seçim yapmışımdır.

Bakalım şu anda sınıftayım ders başlamak üzere çocuk gibi heyecanlandım sınıfa girdiğimde konuşuyorlardı eğitim hocaları çok iyi diye özellikle birini çok övdüler.

Eveeet artık yazmanın vakti geldi. Kuzey Akademiye devam ettim. Hocaları gerçekten çok iyi. Ders aldığım hocalar
Genel Kültür-Genel Yetenek
Tarih: Kadir Hoca tarih hiç bu kadar aklımda kalmamıştı gerçekten çok iyi anlatıyor ve sıkmıyor.
Coğrafya: Bekir Hoca tek kelimeyle muhteşem.
Anayasa: Gülnur Hoca aklına kazımadan bırakmıyor ayrıca dünyalar tatlısı ve çok eğlenceli.
Matematik: Ali Hoca gayet açık anlatıyor. 14 yıl boyunca matematik görmedim buna rağmen derste anladım. Yalnız evde kapak açmadığım için tabi başarılı olamadım.
Türkçe: Haydar Hoca Yine çok iyi bir hoca. Çok güzel ayrıntılar ve taktikler veriyor yalnız burnundan kıl aldırmayan cinsten.
Eğitim Bilimleri:
Sınıf Yönetimi- Materyal Tasarımı-Program Geliştirme- Öğretim Yöntem ve Teknikleri: Erdal Hoca Diğerlerine kıyasla pek enerjik olduğu söylenemez ama yine de açık ve güzel anlatıyor.
Ölçme ve Değerlendirme: Yusuf Hoca öğrenciyken hiç sevmediğim bir dersi sevdirdi ve sayesinde öğrendim.
Öğrenme Psikolojisi-Gelişim Psikolojisi: Muhteşem örnekleri var ve çok güzel anlatıyor Bence örneklerinin patentini almalı.
Rehberlik : Temel Hoca Bu derste bir kere bile sıkıldığımı hatırlamıyorum yine işini çok iyi yapan bir hoca.
Gelelim eksisine:
Maalesef istedikleri zaman program değiştiriorlar ve uymak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzde ben 4 hafta Coğrafya ve 3 hafta Türkçe dersini kaçırdım. Çok tepki gösterdik ama pek önemsenmedi. Umarım bundan sonraki dönemlerde bu sorunu hallederler.
Sonucuma gelince evde hiç ders çalışamadım. Abartmıyorum gerçekten hiç! Yalnızca bir ay kala günde bir iki saat kendi kendime test çözüp tekrar yaptım. Burayı tabsiye ediyor muyum? Kesinlikle evet. Ha program değişmesinden dolayı hâlâ kızgınım o ayrı.
Puanım beni kurtarıyor tabi sıralamaydı mülakattı bunları göreceğiz. İnşallah kimsenin emekleri boşa çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…