Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA 2013 TEMMUZ AYI oyun ablalığı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kullaniciismi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
145
1
46
Ankara
Merhabalar :)

Özellikle Temmuz ayı için oyun ablalığı yapabilirim. Haftada 2-3 gün belli saatlerde yine oyun ablalığı yaptığım bir öğrencim var.
O yüzden ihtiyacı olan varsa ve vakitlerde esnek davranabilirsek, güvenebileceğiniz ve işinde hevesli biriyim; hatta iş olarak görmüyor, çok keyif alıyorum, çocukları gözlemlerken, onları keşfederken çok mutlu oluyorum. Vicdanen de hassas biri olduğum için, vaktin kaliteli ve faydalı geçmesine de özen gösteren biriyim.

Özellikle iş ilanları gibi sitelere yazmadım, bu sitede anneler yoğunlukta biliyorum ve önemli olan ihtiyacı olan bir miniğin iyi vakit geçirmesi ve benim zamanımın değerlenmesi... :)

Son düzenleme:
Merhabalar :)
Ben Ankara'da oturuyorum. Üniversite öğrencisiyim. Bölümüm dolayısıyla işim zaten çocuk :)
Seneye mezun olacağım ve bu yazımı değerlendirmek istiyorum. Çocuklarsız keyifli geçmiyor zaman :)

Özellikle Temmuz ayı için oyun ablalığı yapabilirim. Haftada 2-3 gün belli saatlerde yine oyun ablalığı yaptığım bir otistik öğrencim var.
O yüzden ihtiyacı olan varsa ve vakitlerde esnek davranabilirsek, güvenebileceğiniz ve işinde hevesli biriyim; hatta iş olarak görmüyor, çok keyif alıyorum, çocukları gözlemlerken, onları keşfederken çok mutlu oluyorum. Vicdanen de hassas biri olduğum için, vaktin kaliteli ve faydalı geçmesine de özen gösteren biriyim.

Özellikle iş ilanları gibi sitelere yazmadım, bu sitede anneler yoğunlukta biliyorum ve önemli olan ihtiyacı olan bir miniğin iyi vakit geçirmesi ve benim zamanımın değerlenmesi... :)

(Ağustos da eklenebilir duruma göre)

Merhaba yaz tatili boyunca 2 çocuğumuzla (6 yaş kız ve 2 yaş erkek ) ilgilenecek oyun ablası arıyoruz. Hala düşünüyorsanız mail adresi zengerali@hotmail.com

Back