Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SERGÜÜÜ CANIM BU FOTOYU BEN ÇEKMİŞTİM ORADA BEN YOKUMMsenağlama
BEN ANLADIMM SEN BENİ ARTIKIN BEĞENMİYORSUN:çok üzgünüm:
TEŞEKKÜR EDERİM AŞKUSUUU
ŞİMDİ ASENA66 TANIDIN DA NE OLDU YANİ:dilcikar: İŞTE BİLDİĞİN ASENA66lülülülülülü
ŞAKA BİR YANA CANIM ARKADAŞIM ASENA Şeniz
harıkasınız kızlar ......
özellikle nam ablam süpersin .......................
allah muhabbetinizi daim etsin kızlar. haziranda inşallah bir engel olmazsa bende geleceğim. bende isterim böyle bir toplantı. önceden haber vereceğim tabii. Şeniz
harıkasınız kızlar ......
özellikle nam ablam süpersin .......................
Canımsın benim.a.s.ankaralılar size hayranım
ne güzel herzaman buluşuyosunuz
ama içinizde bir var o leopar desenli sarışın hatun ona tanıdım günden beri hastayımm
herzaman süper neşeli aktif gerçek bir dost o asla unutmaz
hepiniz harika çıkmışsınız ama namda ayrı bir harika güzel çıkmış..
bu arada asena 66 yıda gördüm çok sevindim
TEŞEKKÜR EDERİM AŞKUSUUU
ŞİMDİ ASENA66 TANIDIN DA NE OLDU YANİ:dilcikar: İŞTE BİLDİĞİN ASENA66lülülülülülü
ŞAKA BİR YANA CANIM ARKADAŞIM ASENA Şeniz
Kıskanmayalım lütfen,ben senin bildiğin asenalardan değilm ,haaaaaaaaa bide senin bi arkadaşın varya asena o asenadan da değilim hemide ben tam asenayım.Canımsın kız,sen varya sen bidenesin.:1hug:
Gülüm evet canım iyi hatırlıyosun ben kahrama YOZGAT'lıyıma.s.he tanıdum iyi oldu kız onun bi tarafıda yozgatlıydı sanırım karıştırmıyosam..
tüüü kaka grubu 2:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]
abowwwww harika görünüyorsunuzz :1shok:
kimleri görüyorum kimleriiiiiii
arzuuuuuuuuu anam evlilik yaramış sana
hafiften kilomu aldın sen ne:CüvCüv:
ayy saçlarda çok şeker tam yemelikkkkk Şeniz
ne guzel bulustunuz yıne bana nasıp olmadı sızlerı sevgıyle kucaklarım. ınasllah dıyorum bırgun bende gelırım.
ne güzel yaaa
bütün kızlar toplanmış
maşşallah sizlere
inşallah birgün bizlerde katılırız
a.s.a.s.
herkese merhabalar ne hoş bir gün geçirmişsiniz demirbaş olarak kaçırdığım için üzgünüm inşallah mayıs toplantısında buluşuruz hepinizi çok özlemişim fotolara baktımda keşke orda olsaydım dedim ama izmirde de çok güzel günler geçirdim onunla teselli buluyorum kaliş sağolsun aradı girdapla da konuştum taze kayınvalde allah hayırlı uğurlu etsin hepinizi öpüyorum