Öncelikle hepimize merhaba arkadaşlar ben 23+3fe şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 2 3 gün içinde belli oldu 1 saat tokluk 197 çıktı ama arayıp söylediler kendim Bi cihaz aldım Dahiliye gittim ölçüm yap dedi dediği gibi ölçtüm sıkıntı yok dedi hep düşük çıkıyordu dün 27+0 kontrole gittim kontrol de doktor önce 197 çıkan sonucuma baktı yüksek dedi ölçtüm böyle böyle yaptım dedim bakalım Bi dedi 27+5günlük çıktı ultrasonda bebek kilosu 1098 iri Bi bebek dedi karın bölgesi geniş amniyo sıvısı 8.2 artmış dedi şeker var dedi sonra masasına geçtik bana 35.haftada bu gebem bebeğimi ölü doğup yaptı diye onun dosyasını gösterdi psikolojim Allak bullak oldu kötü konuştu Bi kan tahlili aldı onun sonucunu bekliyoruz şu an böyle olan varmu çok korkuyorum napcam bilmiyorum molur beni biraz rahatlatın
Derhal doktorunuzu değiştirin. Hiçbir şart altında psikolojinizi bu kadar kötü etkileyecek bir örnek veremez. Binlerce kadın var gebelik şekeri ile doğum yapan. Düzenli takip, gerekirse sezaryen ile sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize inşallah