anion kullananlar deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba arkadasim, bende ILK dün duydum bir yakinimizdan ve denemelik 2 tane vermisti, dünden beri kullaniyorum gayet iyi.! 1 tanesi 24 saat kadar kullanabiliyorsun, bu süper birsey.! Fakat asil merak ettigim, bu ped lerin ne kadar saglikli oldugu ? Yazildigi gibi tüm o sikayetleri gercekten iyi geliyor mu ve tabii ki de nasil nereden siparis verebiliyoruz ? Bu arada ben Almanya da yasiyorum...

Lütfen bu konu hakkinda bilgisi tecrübesi var ise paylassin...

Merhaba arkadasim, bende ILK dün duydum bir yakinimizdan ve denemelik 2 tane vermisti, dünden beri kullaniyorum gayet iyi.! 1 tanesi 24 saat kadar kullanabiliyorsun, bu süper birsey.! Fakat asil merak ettigim, bu ped lerin ne kadar saglikli oldugu ? Yazildigi gibi tüm o sikayetleri gercekten iyi geliyor mu ve tabii ki de nasil nereden siparis verebiliyoruz ? Bu arada ben Almanya da yasiyorum...

Lütfen bu konu hakkinda bilgisi tecrübesi var ise paylassin...

Merhaba ben de bu üründen bir arkadaşımın tavsiyesiyle haberdar oldum. Araştırdım, kadın doğum uzmanı doktoruma sordum. Onun da tavsiye edip, faydalarını gördüğünü öğrenince ben de üye olup kullanmaya başladım. Temin etmek isteyenlere yardımcı olabilirim.

Ben 3 yıldır kullanıyorum .eski adi anion yeni adi winion. Tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Diger pedler gibi terletmiyor. Islaklık hissi sıfır ! Diğer pedleri kullanırken hep ıslak hissediyordum ama bunda öyle birsey yok gerçekten çok rahat çok iyi emiyor ve bulastirmiyor. Iç çamaşırı giymiş gibi ped takmaktan ziyade. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bunu kullandıktan sonra market pedlerine geri dönmek istemeyeceksiniz zaten.

Internette ve instagramda bu pedle ilgili çok site var ama hepsi reklam kokuyor ve aşırı abartılı faydalarından bahsediliyor.Yorum kısmı neredeyse tamamen boş.Burda binlerce kadın var gerçek kullanıcıları varsa hepimiz faydalanırız.

Internette ve instagramda bu pedle ilgili çok site var ama hepsi reklam kokuyor ve aşırı abartılı faydalarından bahsediliyor.Yorum kısmı neredeyse tamamen boş.Burda binlerce kadın var gerçek kullanıcıları varsa hepimiz faydalanırız.
Ben gerçekten kullanıyorum inaninki çok Çok memnunum denemekten zarar gelmez bir paket alın deneyin :) ben artik marketteki pedleri kullanamiyorum hepside naylon muşamba koymuş gibi geliyor altıma bu pedden sonra.

Bu aralar benimde elimdeki ped stoğu bitmek üzere yenilerini almam lazim, ama winion için her seferinde üye bulup sipariş vermek zor geliyor. Yeni bi ped gördüm monema diye. Tıpkı winion gibi görünüyor ama denemedim henüz.helal marketlerde satılıyormuş. En kısa sürede onu da alıp deneyecegim eğer winion gibi memnun kalırsam onu alırım çünkü markette elimim altnda olacak . Buraya da yazarım sonra deneyimimi

Back