animelerde ki gibi bi aşk istiyorum :/

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
uzun zamandır buraya üyeyim ve içimi dökmek isityorum döküyorum işte içimdekiler:
bir aşk istiyorum karşılıklı olsun sevdiğim beni daha çok sevsin kaybetme korkum olmasın ama o içten içe korksun kaybetmekten her şeyi birlikte yapalım birlikte yaşayalım kimse bizi ilgilendirmesin en katlanılmaz hallerimizle de sevelim birbirimizi birbirimize bakarken çok farklı şeyler hissedelim aşk olsun bu hissin adı ama farklı bi aşk birbirimizin düşüncesi olalım merak edelim özleyelim birbrimizi .ben onun yanında canımın istediği gibi yemek yiyim hatta kocaman doğranmış marullu salatalar yiyim böyle ama çekincem olmasın şimdi bu marullar sarkıyo ya beni beğenmezse demiyim. öyle bi gelse ki diğer erkekler benim gözümde anlamını yitirse tabi aynı şekilde onun gözünde de diğer kadınlar anlamını yitirse.kokusu uykumu geitrcek derece de güzel olsa ona sarılınca beni bırakmayacğını hissetsem bi sürü güzel fotoğrafımız olsa ben bu fotoğrafları odamın tavanına assam her girişte ona baksam baksam nasıl şanslıyım desem.. of kızlar anlatamıyorum daha ne çok şey. ruhların kaçışındaki haku gibi olsa benim sevdiceğim ben ona haku desem hatta öyle koruyup sevse beni..
ne çok şey istiyorum demi. :25:

yok dizi değil de anime. ama arkadaş çevrem de böyle bi kaç aşk var kızlar burada da okudum bizi de bulur mu ki:18:

uzun zamandır buraya üyeyim ve içimi dökmek isityorum döküyorum işte içimdekiler:
bir aşk istiyorum karşılıklı olsun sevdiğim beni daha çok sevsin kaybetme korkum olmasın ama o içten içe korksun kaybetmekten her şeyi birlikte yapalım birlikte yaşayalım kimse bizi ilgilendirmesin en katlanılmaz hallerimizle de sevelim birbirimizi birbirimize bakarken çok farklı şeyler hissedelim aşk olsun bu hissin adı ama farklı bi aşk birbirimizin düşüncesi olalım merak edelim özleyelim birbrimizi .ben onun yanında canımın istediği gibi yemek yiyim hatta kocaman doğranmış marullu salatalar yiyim böyle ama çekincem olmasın şimdi bu marullar sarkıyo ya beni beğenmezse demiyim. öyle bi gelse ki diğer erkekler benim gözümde anlamını yitirse tabi aynı şekilde onun gözünde de diğer kadınlar anlamını yitirse.kokusu uykumu geitrcek derece de güzel olsa ona sarılınca beni bırakmayacğını hissetsem bi sürü güzel fotoğrafımız olsa ben bu fotoğrafları odamın tavanına assam her girişte ona baksam baksam nasıl şanslıyım desem.. of kızlar anlatamıyorum daha ne çok şey. ruhların kaçışındaki haku gibi olsa benim sevdiceğim ben ona haku desem hatta öyle koruyup sevse beni..
ne çok şey istiyorum demi. :25:
biz eşimle tanıştıgımızda ...nişanlılık devresini bu hayal ettiklerine yakın modda geçirdik.. evlendikten sonra bitiyor tuketiyor insan bir çok seyi... marul muhabbeti etmişşinyaaa .karşısında sarkıtarak yesennnnn :D:D:D diyecegini yazmıyım şimdi :))) umarım hayal ettigin seyler gerçeklesirrr.. ömrünün sonuna kadar..

Tabiki böyle aşk var.
Yaşadığım aşkta böyleydi.
Yok ona haku desem vs vs dediğin için dedim.

güzel dileklerin içimi açtı gofletcim çok sağol inşallah :) nihil haku bi karakter ruhların kaçışı diye oskarlı bir anime film var burada oynayan bi karakter.

Malesef yok öyle bir dünya
He ben seversem diğer bütün erkekler benim için önemini yitirir ama karşı tarafa güvenemem tabi :47:

o aşk bende mevcut... hatta anlattıklarının daha fazlasıda var... hergun hayatında oldugum ıcın sukreden bır sevgılım var... haftada bır benı ılk gordugu yere gıdıp benı ne kadar cok sevdıgını hatırlamak ısteyen ve o yere hayatımın en anlamlı yerı dıye adlandıran bır nısanlım var... bana hıc cıcek getırmeyıp bana cıcek getırmek ıstedıgı zamanlarda bır gül fidanı alıp diken ve sonra benı dıktıgı fıdanın yanına goturen ve sayesınde 9 tane gül fidanımız olan bir nikahlı eşim var... ve ben bu adamla 23 gun sonra düğünümü yapıcam :) o benım sevgılım arkadasım nişanlım sırdaşım eşim ....

Zaman diyabul zaman,hiç beklemedigin bi vakit gelir bulur seni sadece yürekten gerçekten inan.Bende şanslılardanım aşkın her halini yaşıyorum yıllar geçmesine ragmen her buluşmamızda hala heycanlanıyorum,oldugum gibiyim yanında beni benden çok seven bi nişanlım var arkadaşm,dosttum,sevgilim herşeyim.İstedign gibi aşklar var yani çokşey istemiyosun.

Hiç güleceğim yoktu başlık çok fena:9:

Kim istemez ki öyle bir aşk.Ben de hep imrenirdim animelerin aşklarına.Özellikle Maroon-Chucky aşkı:27:

umutlanıyorum bi önce sonra yok pısss gidiyo umutlarım ama güzel şeyler ummadık anda gerçekleşir bekliyorum. Allah olmayanlara versin zor bi durum :D 20 yaşına geldim neredeyse ve aday adaylarını eleyip elime bi şey geçmeyince bi düşüncelere dalıyorum ben neden gönlümden geçeni bulamıyorum diye.Garip.tipi hayal ettiğim gbi oluyor ama huyu tırtt.huyu iyi oluuyor bu kez de sırf iyi diye bi insanla sevgli olmak içime sinmiyor istemiyorum. Bir bağ olmalı bence gerçek bi bağo bağı bi bulursam :21: ah bi bulursam:32:

Back