Anime Dizi-Film ve Manga ;))

popüler mangaların 1. ve 2.lerini bulamıyorum. D&R ve Dost kitapevleri acaba benim gittiğim günler raflardan alıp saklıyorlar mı ne :))

yine online mangaya kaldık...

Naruto' nun Shippudenli ve Shippudensiz bölümlerine tekrar tekrar bakıyorum. benim için artık önemli olan konu ilerleyip ilerlememesi değil, o renkler, sesler, anime hayat tarzlarına bakmak zevk veriyor. hele fillerine daha bir başka bayılıyorum. sanki Konohagakure'de bir evde yaşıyormuşum gibi

Queenie Chan'in Okuldaki Sır serisini aldım, okudum, çizgilerini sömürdüm, beğendim tavsiye ederim.

Çizgi tarzımın dışında Warcraft Üçlemesi'ni aldım. Hoşlanmayacağımı tahmin etmiştim. Tavsiye etmem.

Naruto'ları Türkçe istemiyorum, Animesi ilk başladığı günden beri İngilizce izleyip Japonca dinledim ve öyle alıştım. Diğer türlü zevk vermeyecektir.
İngilizcelerini toptan netten almaya karar verdim

Çok uzun zaman önce yazılmış mesajlara cevap yazacağım
Lilium'u diyorsun. Onu ben de çok severim.

Adilin ağzı bilgeliğini göstermeli
Ve dili hakkaniyeti söylemeli
Kutsanmış olan cezbedici günahlara kanmayan insandır
Bir kerelik denemek için ile olsa
Yaşamın tacını alacaktır
Oh,Tanrım, Kutsal Ateş,Merhamet et
Oh, ne kadar huzurlu, ne kadar sevimli
Ne kadar yardım sever, ne kadar kutsal
Ey, saflığın zambağı (Lilium)

Latincesi:
Os iusti meditabitur sapientiam,
Et lingua eius loquetur indicium.
Beatus vir qui suffert tentationem,
Quoniqm cum probates fuerit accipient coronam vitae.
Kyrie, ignis divine, eleison
O quam sancta, quam serena,
quam benigma, quam amoena
O castitatis lilium

tatlım bende de ilk ikisi var,devamını bulamadım :))
D&R'dan almıştım...

Fil ne,ben mi anlamadım sen mi yanlış yazdın,bilemedim şimdi
site ismi verebiliyor muyuz burada emin değilim ama bir site var epey uygun fiyatları. Death note'larımı ben oradan almıştım.

Bunlar gerçekten güzel animeler.
Eğer Josei türünde izlemek isterseniz -ki pek fazla josei türünde güzel anime yok- Natsuyuki Rendezvous'u tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…