Anılar

sedagaziantep27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
5.878
14.414
28
iyi geceler herkeze zaman zaman içinizin böyle sıkıldığı huzunlendigi anlar oluyor mu ? Eski bekarken ki günleri nizi ozluyormusunuz ? Ya da bazen kendinizi yalnız hissediyormusunuz ?

Eveettt!!!

Cuma gunu hic bir sey yok ama aglamami durduramiyordum. Hic bir sey olmadi, hic bir nedeni yok. Bir arkadasimi aradim o da bir iki hafta once oyle olmus. Kucakla aglamani, dusunmeden agla dedi :) mutlu oldugumuz gunler gibi huzunlu oldugumuz gunler de oluyor. Tum duygulari yasamak lazim.

Ben yurtdisindayim. Bazi gunler dediginiz gibi eski hayatimi cok ozluyorum. Ama turkiyeye donsem de eski hayatim olmayacak ki. Eski gunler iyisiyle kotusuyle gecmiste kaldi ancak guzellikleri anmak insana cok iyi geliyor.

Ya bugün eşimin izin günüydü.
Pek istediği gibi geçmedi ve dinlenemedi .
5. Katta kayınvalidem oturuyor .
Ben 1. Katta oturuyorum . (Bina aynı site ama daireler evler ayrı) esimi evinin temizlenmesi için çağırmış. Normalde temizlikçi kadın cagiracakti geri kaynanam vazgeçmiş. Eşimin de sabah dışarda bi işi vardı onu halledip saat 2 de dondu.
Yukarıya çıktık kahve içtik. Sonra yavas yavaş başladı eşim camları silmeye bende yardım amaçlı oda kapılarını banyoyu tuvaleti temizledim etrafın tozunu aldım. Yerleri süpürüp sildim . Sonra akşam yemeği hazırlandı zaten hep beraber yedik . Çay yaptım içtik. Sonra saat 9 buçukta eve indik. Üstümüzü değiştik bana nescafe yapıp getirdi . Bende dinleniyordum . durduk yerde sinirini gerginliğini benden aldı tartıştık .
Bide yorgunluğumun üstüne hani bi teşekkür eline sağlık sende 2 canlı halinle koşturdun demesini beklerdim . ☹ iş stresini benden alıyor mesai saatleri farklı izinli olunca da hep bi macera çıkıyor kendisine ondan ama ben ne yapabilirim elimden geldiği kadar kendisiyle ilgilenen biriyim ev için de.

iyi geceler herkeze zaman zaman içinizin böyle sıkıldığı huzunlendigi anlar oluyor mu ? Eski bekarken ki günleri nizi ozluyormusunuz ? Ya da bazen kendinizi yalnız hissediyormusunuz ?
Evet illaki oluyor geçmişte yaşadığın güzel anılar geliyor keşke o ana tekrar dönebilsem diyorsun genellikle gece saatlerinde çöküyor insanın üzerine bu hissiyat çünkü en çok gece yalnız ve kendinle baş başa kalıyorsun.

Evet illaki oluyor geçmişte yaşadığın güzel anılar geliyor keşke o ana tekrar dönebilsem diyorsun genellikle gece saatlerinde çöküyor insanın üzerine bu hissiyat çünkü en çok gece yalnız ve kendinle baş başa kalıyorsun.

Evet bazi geceler öyle hissediyorum .
Dün ablamdaydım annemde ordaydı güzel vakitler geçirmiştik. Bugünde biraz ilginç geçti günüm .

X