Aniden su gibi akıntı....

ducks

kıpırık oğlum canımsın...
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
587
4
43
Selam arkadaşlar, bende zaman zaman aniden idrar kaçırmış gibi bir iki damla su gibi sıvı geliyor.. içinizde bunu yaşayan var mı bu akıntı mı yoksa amniyo sıvısı sızması olabilir mi..hergün değil ama bazen günde 1 kere oda genelde sabahları oluyor..bana yardımcı olursanız sevinirim..

Selam arkadaşlar, bende zaman zaman aniden idrar kaçırmış gibi bir iki damla su gibi sıvı geliyor.. içinizde bunu yaşayan var mı bu akıntı mı yoksa amniyo sıvısı sızması olabilir mi..hergün değil ama bazen günde 1 kere oda genelde sabahları oluyor..bana yardımcı olursanız sevinirim..

canım ben 38.haftamdayım.son haftalarda aynı sorunu bende yaşadım,aynı soruyu doktoruma sordum,acaba suyum mu sızıyor dedim.suyun sızıyor olsa çok yüksek ateşin olurdu dedi.suyuma baktı normal sayılır ama yinede bol su iç dedi.idrar yolu enfeksiyonum var,belki ondan oluyordur,yada ne bileyim artık ağırlıktan baskıdan idrar mı sızdırıyoruz anlamıyorum

Canım geçmiş olsun bencede bir doktoruna sor artık son aylar her şeye dikkat etmek gerek...

canım sakın ihmal etme yuksek ates falan olmuyo ben 31. haftamda kesem delindi ve bebgim erken geldi hemen doktora git enfeksiyon riski oluyo hem senin hem de bebeginin hayatı tehlikeye girebilir Allah korusun

canim cok dikkat et yaa bi doktora git bence. bence amn.sivisida olabilir ve bu bebek iicn cok tehlikeli ve bu gibi durumlarda hamen doktora gidilmesi gerekiyor!1 kac haftalik hamilesin? insallha kötü bir durum yoktur ama her ihtimalide göz önünde bulundurmak gerek!

canim cok dikkat et yaa bi doktora git bence. bence amn.sivisida olabilir ve bu bebek iicn cok tehlikeli ve bu gibi durumlarda hamen doktora gidilmesi gerekiyor!1 kac haftalik hamilesin? insallha kötü bir durum yoktur ama her ihtimalide göz önünde bulundurmak gerek!

30+4 üm bugün okuduğum kadarıyla amniyo sıvısı olunca çok daha fazla oluyomuş benimki 1-2 damla sadece korktum vallaha bidaha da olmadı pazartesi randevum var nasıl geçicek ya...

X