- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 26
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Geçen birisi fondöten mi sürdün diye bir hafta takıntı yaptı bunu, o yüzden haklı yere çekiniyorum. En ufak bir şey söyleseler çok uzatıyor kızıyor falan bazen.kendisine sorsana çekinecek ne var açtırmıştır belki tüy sarartıcı filan sürmüştür.
Ben açık renk seviyorum ama zevk meselesi tabi :) Aklıma şu kalın kaşlı manken kız geldi, ona yakışıyorkas acmak demode olmadi mi?
simdi koyu kalin gur kas moda
Geçen birisi fondöten mi sürdün diye bir hafta takıntı yaptı bunu, o yüzden haklı yere çekiniyorum. En ufak bir şey söyleseler çok uzatıyor kızıyor falan bazen.
Tüy sarartıcı nedir bu arada? :)
Zaten tüm kimyasallar zararlı değil mi nihayetindegerçi o tüy sarartıcı dediğim krem kaşa göze sürülmez heralde
dokunabilir
Zaten tüm kimyasallar zararlı değil mi nihayetinde
öyle de ben kullanmadığım için sana şimdi ne söylesem doğru olmaz sonra dokunur filan,
sen bir kullanana sor en iyisi
vardır illaki bu sitede kaşını kirpiğini açan kişiler bakalım neyle açmışlar ona göre yap
ve yahut bir kuaföre git en temizi
Ben bu birisine sormuştum saç boyasıyla kaş boyanmaz demişti o yüzden de hiç kalkışmamıştım. Teşekürler :)İstediğin renk saç boyasını alıp boyuyorsun güzelim, zaten arkadaşına sorsan bile yapacağı yönlendirmeye güvenme, bir şey der yaparsın alakasız bir şey çıkar...
Ben bu birisine sormuştum saç boyasıyla kaş boyanmaz demişti o yüzden de hiç kalkışmamıştım. Teşekürler :)
Bunda da dip boya gibi bir sorun oluyor mu? :)
Çok Teşekkürler :)Kaş kirpik boyamaya yönelik ürünler var evet ama normal boya ile de halledebilirsin. Benim kaşlarım sarı, kirpiklerimde kızılımsı bir sarı, kaşlarımı kahveye, kirpiklerimi siyaha boyuyorum mecburen ve bunları saç boyası ile yapıyorum.
Kaşlar uzar biliyorsun, belli bir boya gelince de dökülüp başka bir tel çıkar haliyle alttan uzayacaktır. Doğal bir renk seç, ona göre %20 oksidan kullan, hazırladığın boyaya 1 damla badem yağı veya zeytinyağı da ekle...Kaşlar kendini çabuk yeniler o yüzden yanma sorunu olmaz boya ile.
Çok Teşekkürler :)
Saç kadar hızlı dip gelmiyordur heralde. Peki kötü oldu diyelim, ne kadar süre beklemem lazım yeniden eski rengine boyamak için?
Aa hemen boyayabiliyor muyuz e ne güzelHemen :) Dediğim gibi kendi kaş rengini baz alıp doğru rengi seçmen gerek ki sırıtmasın yani 2 tondan fazla açma derim ve saçın kaşın küllü ise küllü renk edin, eğer dore bazlı ise dore tonda boya edin...
Rica ederim :)Aa hemen boyayabiliyor muyuz e ne güzel
Zaten çok koyu değil bir kaç ton açsam sarımsı olacak gibi bir renk. Çok teşekkür ediyorum tekrardan çok bilgilendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?