- 11 Eylül 2023
- 654
- 77
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Bir zamanlar böyleydim. Kendimi saçma pc oyunlarına verip kafamı dağıttım. öyle geçti gitti. hiçbir şey düşünemeyecek ve gece yatakta ayaklarınız sızlayacak kadar meşgul olun, bir şeyiniz kalmaz.Panik atak ile başladı bu korku bende sürekli aniden öleceğimi düşünüyorum kalp krizi geçirecegimi geçenlerde büyük teyzem vefaat etti onun yanına giderken arabada öldüm öldüm dirildim resmen yaşı 80 vardı şeker hastasıydi ilacını kullanmiyormuş kalp damarları patlamış gece aniden öldü. Dün karşıma aniden kalp krizi geçirip ölen birinin videosu çıktı genç bir çocuk Bugünde yine köyümüzde çok sevdiğim bu amca kalp krizinden öldü daha 2 gün önce görmüştüm onuonunda yaşı vardı inanın çok endişeleniyorum ya sürekli diken üstündeyim öleceğim korkusu ile yaşıyorm. Resmen ne zaman öleceğim diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederimBir zamanlar böyleydim. Kendimi saçma pc oyunlarına verip kafamı dağıttım. öyle geçti gitti. hiçbir şey düşünemeyecek ve gece yatakta ayaklarınız sızlayacak kadar meşgul olun, bir şeyiniz kalmaz.
Gerçekten miBu illet benim var ya ergenliğimi yedi. 13 yaşımda bir başladı, şu an 26 yaşındayım yeni yendim. Ben uykumda ölürüm diye uyuyamıyordum, sürekli ölümün nasıl bir şey olduğunu düşünüyordum, farklı sorunlarım da vardı ben ciddi ataklar geçirip bayılıyordum ama orası ayrı bir konu. Ölüm korkusundan bahsedecek olursak, ben eninde sonunda öleceğimi yeni yeni kabul ettim ya. Ölümün ekstrem bir şey olmadığını anladığımdan beri gerçekten ölümden korkmamaya başladım. Koşarken falan kalbim duracak diye korkardım artık göğsüm ağrıyınca daha çok depar atıyorum.Bu bir hastalık değil bence ya kabul etmemiz gereken bir süreç. Ya düşünmeyeceğiz ya da iyice düşünüp kabulleneceğiz.
Bebeğiniz kaç aylık? Ben ilk bebekte çok iyiydim, çok zor bir hamilelikti böyle full kanamalı falan ama o süreçte hiç ölüm aklıma gelmedi iyileştiğimi falan düşünüyordum. Doğumdan sonra da iyiydim. Fakat 2. bebeğim doğduktan sonra panik atağım hortladı resmen. Günlerce uyuyamadım en son psikoloğun yolunu tuttum, 3 seans gittim o seanslarda da sadece ben konuştum daha terapiye başlamamıştık, tam başlayacağımız hafta grip oldum evden çıkamadım seanslar öyle kaldı. Baktım olmayacak araştırdım, düşündüm. Ben zehirlenirim diye korkumdan balık yiyemiyordum bakın çocuklara da yedirmiyordum o derece. En son uzun uzun araştırdım, kendimle bol bol tartıştım kendi içimde çözdüm. 3 gün önce de yıllar sonra ilk balığımı tükettim.Ben alıştım artık panik atağa bu yüzden bu kadar rahatım belki de ama ciddi durumdaysa siz de destek alabilirsiniz. Konuşup anlatmak bile iyi geldi bana belki de bilmiyoru
Oğlum bugün 22 aylık oldu 6 aylık iken yaşadım ilk atağimı emziriyordum ilk panik atağimı yaşadığımda doğuda aileden ayrı eşim göreve gitmişti lohusaligim berbattı oğlum erken doğdu kordon düğümlenmesi ve boynuna dolanmasindan dolayı doğduktan sonra 2023 Şubat depremini yaşadık ben çok hissetmedim ama eşim göreve gitme mecburiyetinde kaldı tek başıma çocukla kaldim dağın başında doğuda kimsesiz el kadar çocukla hicbrisey bilmiyordum sabahlara kadar bişey olacak.diye uyumazdim TV izlerdim yanlız kalmaktan korkardım hep suanda Sakaryadayiz bu yıl çıktı tayinimiz buraya burası güzel arkadaş edindim vs ama yine başbaşa kalınca boş kalinca ölüm korkusu öleceğim aklıma geliyor göğsüm daralıyor bunaliyorum göğsüme öküz oturmuş gibi oluyor
İnanın bende sizin gibiyim tavuktan balıktan mantardan etten zehirlenecegim diye ertesi güne asla bırakmıyorum yada bakıyorum beğendim yemiyorum.almiyorumBebeğiniz kaç aylık? Ben ilk bebekte çok iyiydim, çok zor bir hamilelikti böyle full kanamalı falan ama o süreçte hiç ölüm aklıma gelmedi iyileştiğimi falan düşünüyordum. Doğumdan sonra da iyiydim. Fakat 2. bebeğim doğduktan sonra panik atağım hortladı resmen. Günlerce uyuyamadım en son psikoloğun yolunu tuttum, 3 seans gittim o seanslarda da sadece ben konuştum daha terapiye başlamamıştık, tam başlayacağımız hafta grip oldum evden çıkamadım seanslar öyle kaldı. Baktım olmayacak araştırdım, düşündüm. Ben zehirlenirim diye korkumdan balık yiyemiyordum bakın çocuklara da yedirmiyordum o derece. En son uzun uzun araştırdım, kendimle bol bol tartıştım kendi içimde çözdüm. 3 gün önce de yıllar sonra ilk balığımı tükettim.Ben alıştım artık panik atağa bu yüzden bu kadar rahatım belki de ama ciddi durumdaysa siz de destek alabilirsiniz. Konuşup anlatmak bile iyi geldi bana belki de bilmiyorum
gerçekten konuşup anlatmak bile iyi geliyorBebeğiniz kaç aylık? Ben ilk bebekte çok iyiydim, çok zor bir hamilelikti böyle full kanamalı falan ama o süreçte hiç ölüm aklıma gelmedi iyileştiğimi falan düşünüyordum. Doğumdan sonra da iyiydim. Fakat 2. bebeğim doğduktan sonra panik atağım hortladı resmen. Günlerce uyuyamadım en son psikoloğun yolunu tuttum, 3 seans gittim o seanslarda da sadece ben konuştum daha terapiye başlamamıştık, tam başlayacağımız hafta grip oldum evden çıkamadım seanslar öyle kaldı. Baktım olmayacak araştırdım, düşündüm. Ben zehirlenirim diye korkumdan balık yiyemiyordum bakın çocuklara da yedirmiyordum o derece. En son uzun uzun araştırdım, kendimle bol bol tartıştım kendi içimde çözdüm. 3 gün önce de yıllar sonra ilk balığımı tükettim.Ben alıştım artık panik atağa bu yüzden bu kadar rahatım belki de ama ciddi durumdaysa siz de destek alabilirsiniz. Konuşup anlatmak bile iyi geldi bana belki de bilmiyorum
Bunu bende biliyorum zaten fakat 1 yıldan fazladır hergun her saniye düşünmek beni yıpratıyor.E ama zaten aniden her an ölebilirsin bu bir gerçeksadece bir uzmandan hayat kaliteni düşürdüğü için yardım alabilirsin
Yaşadığınız şeyi yaşadım. çok yıpratıcı gerçekten yaşayan bilir. ilaç çok rahatlatıyor, lütfen destek alın. ve meşguliyet bulunBunu bende biliyorum zaten fakat 1 yıldan fazladır hergun her saniye düşünmek beni yıpratıyor.
Meşguliyet evladımla ilgilenmekren başka neler yapabilirim neselaYaşadığınız şeyi yaşadım. çok yıpratıcı gerçekten yaşayan bilir. ilaç çok rahatlatıyor, lütfen destek alın. ve meşguliyet bulun