Aniden giren kramplar

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
Arkadaşlar sadece bana mı oluyor böyle. Genellikle kalçamın alt kısmına giriyor böyle kıvrandırıyor resmen ağlatıyor bu kramplar. Aniden giriyor neden olduğunu da anlayamıyorum. Geçene kadar ağlıyorum çekilecek acı değil yani. Bir kaç dakika içinde yavaşlayarak geçiyor ama. Çok sık oluyor bana her gün oluyor diyebilirim Genellikle bacaklarımda oluyor.
Aynı sorunu yaşayan var mı?
Doktora falan çıkıp da sebebini öğrenen varsa bilgi verirse çok sevinirim. :sm_confused:

Arkadaşlar sadece bana mı oluyor böyle. Genellikle kalçamın alt kısmına giriyor böyle kıvrandırıyor resmen ağlatıyor bu kramplar. Aniden giriyor neden olduğunu da anlayamıyorum. Geçene kadar ağlıyorum çekilecek acı değil yani. Bir kaç dakika içinde yavaşlayarak geçiyor ama. Çok sık oluyor bana her gün oluyor diyebilirim Genellikle bacaklarımda oluyor.
Aynı sorunu yaşayan var mı?
Doktora falan çıkıp da sebebini öğrenen varsa bilgi verirse çok sevinirim. :sm_confused:

bendede vardı vitamin eksikliğindenmiş c vitamini almak gerekiyor:kahve:

canım bendede oldu doktorada gittim B vitamini eksikliği dedi.
ben bemiks b vitamini kullanıyorum kramp olmuyor artık.....

200801211742073.jpg

GEÇMıŞ OLSUN.........

banada oluyor ama ben astım hastasıyım kullandığım ilaçların yan etkilerinde yazıyor ilaçları kulanmaya başlayınca oldu :KK43: geçmiş olsun

Sağolun arkadaşlar ben de magnezyum eksikliğinden oluyor diye okudum internetten. Maden suyu içiyorum bu aralar günde bir şişe içiyorum. ve badem yiyorum magnezyum için gerekliymiş ve azaldı çok şükür.

bende e vitamini eksikliğinden diye biliyordum.şimdi şüphede kaldım.

X