• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aniden Gelen Akıntı ve Koku

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Kızlar merhaba. Ben kaç aydır sol kasıgımda merdiven yürürken yatakta saga sola yatarken birden solumda bir hafif agrı sıkayetınle gittim doktora ultrasonla baktı yumurtalıklarında hıcbır ıltıhaplanma bırsey soz konusu değil temız dedi.

Fakat şu aralar böyle birden nasıl regl olurken kanın geldiğini hissedıyorsunuz oyle birşey hissedıyorum baktıgımda akıntı goruyorum rengı beyaz bazen de kokulu özellikle su aralar o koku daha keskınlestı. Sıcaktan terle karıstınmı oluyor diyor cogu ama sizin basınıza geldi mi boyle bırsey ? Korkuyorum doktora gıtmeye sıkıntı cekıyorum

Kızlar merhaba. Ben kaç aydır sol kasıgımda merdiven yürürken yatakta saga sola yatarken birden solumda bir hafif agrı sıkayetınle gittim doktora ultrasonla baktı yumurtalıklarında hıcbır ıltıhaplanma bırsey soz konusu değil temız dedi.

Fakat şu aralar böyle birden nasıl regl olurken kanın geldiğini hissedıyorsunuz oyle birşey hissedıyorum baktıgımda akıntı goruyorum rengı beyaz bazen de kokulu özellikle su aralar o koku daha keskınlestı. Sıcaktan terle karıstınmı oluyor diyor cogu ama sizin basınıza geldi mi boyle bırsey ? Korkuyorum doktora gıtmeye sıkıntı cekıyorum

şu an ben de ayyynı bu durumdayım aynı. ben de ultrasona gittim, bir şey çıkmadı. ve koku keskinleşti bende de şu sıra ben de sıcaklardan mı acaba diye düşündüm. ama ben psikolojik olaylar da yaşadım yaşıyorum buna bile bağlayabilirim yani. sanki adet olucam gibi çokk hafif sızı ağrı gibi bir şey var rahim bölgemde bilmiyorum ya

Sebamedin temizleme jeli var onu haftada 2 kere kulla dustayken.. bende biara doktor dedi akintin var fazla die ve bnu yazdı. Koku oluodu ama ben cok temiz tutuodum hani surekli gunluk ped ve ic camasiri degisimk yapiodm koku kalmiodu ama akinti varken oluodu.. ve bayaa hafifledi smdi normale dondu cok skur tavsiye ederim. Mikrop kalmis olablir ozel bolgeniz

___dega___

canım benim sık sık karşılaştığım seyler artık doktorla arkadas oldum ilaç isimlerini eberledim diyebilirim eğer kötü kokuyosa hafif kasıntı yanma varsa mantar olabilir karbonatlı su ile yıka sık sık iç çamasırını değiştir evde kilotsuz dolaş geçer inşallah:16:

Back