aniden gelen 5 kilo

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
Citoles diye bir ilac var biliyosunuzdur beki ben o ilacı kullandıktan sonra baya kilo aldım 5 kilo falan. 1.60 57 kiloydum ilacı kullandıktan sonra 62 oldum bu hafta diyete basladım simdi ac karna 60 kiloyum ama bu konu moralimi cok bozuyor 17 yasındayım etrafımdaki incecik kızları gorunce moralim bozuluyo ben basenlerden ve yanlardan kilo almıyorum sadece gobek ve popo butun kilonun orda toplandıgını dusunun cok kotu e bir de yaz geliyo ama ben bogazımı tutup da zayıflayamıyorum ki kilo verirken de cabuk sonuc alamamak moralimi bozuyo off :KK43:
keske kullanmasaydım o ilacı ideal kilomun 55 olması lazımmıs kullanmasam su an 55 olcaktım ama daha 5-6 kilom var vericek gobegim de erimiyo ders calısmaktan dısarı cıkıp yuruyus de yapamaıyorum :KK43:
kısacası bu konu beni uzuyo buraya yazıp paylasmak istedim :)

Son düzenleme:
Ac musigi dans et 1haftada 2kilo gitti bende .d:KK51:

Canım, Citoles`i ben de kullanmıştım 2sene kadar önce.
Ağır sayılabilecek bir antidepresan. Ayrıyeten kilo yapıyor doğru. Yani hayatımın en kilolu dönemlerini yaşamıştım o zamanlar ordan biliyorum ve psikiyatrımda bana ilacın kilo yapabileceğini söylemişti. İlacı bıraktığın zaman kilolarında gidivericek, eğer 1-2 ay kadar kısa zamandır kullanıyorsan. Ayrıyeten şunu da belirteyim, o antidepresanı kullanmanı hiç önermiyorum. Benim çok sağlam bir bünyem vardır, her ilaç öyle kolay etki etmez bana. Zamanında çok antidepresan kullanmıştım, hiçbirinden bir etki görmedim. Ancak Citoles, bana sanki hayata bir sis perdesinden bakıyormuşum izlenimi veriyordu. Ne mutluluk, ne öfke, ne sinir, ne üzüntü hiçbirini hissetmiyordum. Acılarımdan, sorunlarımdan arınacağım derken, hayatımdan arınmıştım. Ve ilacı bıraktım bu nedenle. Ayrıyeten beyninde kaçar tane hücreyi öldürdüğünü biliyor musun? Cidden kullanmanı hiç tavsiye etmiyorum. Hem psikolojini düzelteceğine, kilo aldırıp özgüvenini kaybetmeni sağlıyor. Yani verdiği yarardan çok zarar var emin ol.

İlacı bıraktıysanız aldığınız kiloda yavaş yavaş gidecekdir ama sakın ilacı aniden doktorunuza danışmadan bırakmayın.
Yaşınız çok genç henüz dolayısıyla metabolizma da hızlıdır.
Yürüyüş yapın bol bol.
Bahar geliyor,meyye sebze bollaşacak,yaza kadar verirsiniz .
Antidepresan yerine kedi otu gibi bitkiselleri araştırın bence,özellikle uykusuzluk ve anksiyeteniz varsa.Hem kilo yapmıyor hem de faydası çok.

canım ilacı kullanmadan önceki halinden dahamı kötü kilolu olman. hayat anlamsız geleceğine bırak kilolarınla mutlu ol.
hem sen daha çok gençsin metabolizman hızlı çalışır verirsin merak etme. herşey ye ama az az ye zamanla midenin küçüldüğünü göreceksin.
birde doktoruna danış ilacı değiştirsin.
zedrex kilo verdiriyor. seninki kaç mg.?

Ben ilacı kendi istegimle almamıştım yaklaşık 5 yada 6 ay kadr kullandım galiba ve bı kac oncede bıraktım kilo aldığımı da o zaman farkettim bırakmak istiyordum ama kesince cok kotu yapıyordu bas ağrısı mide bulantisi kamyon çarpmış gibiydim bıraktıktan sonra ruhsal durumumun kötüleştiğini de gordum ama ilacı kullanirkenn de cok iyi degildim zaten ama ben bu durumdan ilacla
kurtulmak istemiyorum kendi durumumu kendim duZeltebilirim bu hafta diyete basladim 62 küsürdn 59.7 ye düştüm dans da edemiyorum ki ben yürüyüş yapcak alan ve zamanın yok lise ogrencisiyim cok ders çalısmam lazim

Son düzenleme:
Allah aşkına dansa ayıracak 1 saatin yok mu ya?tmam ders çalışıyorsun da hiç mi tv izlemiyorsun illa ki izliyordursun. o izlediğin bir saat yerine dans et tempolu bir şekilde.oturduğun yerden ağlamak kolay.totoşu kaldırmak lazm.

Allah aşkına dansa ayıracak 1 saatin yok mu ya?tmam ders çalışıyorsun da hiç mi tv izlemiyorsun illa ki izliyordursun. o izlediğin bir saat yerine dans et tempolu bir şekilde.oturduğun yerden ağlamak kolay.totoşu kaldırmak lazm.
hayr hic televizyon izlemiyorum ayrica ogretmenlerim.4 saat ders calismami soyluyor buda saat 10 dan sonra bos olmam demek ayrica.hic bisey yapmiyor degilim sadece su.anki durumuma uzuluyorum

Canım, Citoles`i ben de kullanmıştım 2sene kadar önce.
Ağır sayılabilecek bir antidepresan. Ayrıyeten kilo yapıyor doğru. Yani hayatımın en kilolu dönemlerini yaşamıştım o zamanlar ordan biliyorum ve psikiyatrımda bana ilacın kilo yapabileceğini söylemişti. İlacı bıraktığın zaman kilolarında gidivericek, eğer 1-2 ay kadar kısa zamandır kullanıyorsan. Ayrıyeten şunu da belirteyim, o antidepresanı kullanmanı hiç önermiyorum. Benim çok sağlam bir bünyem vardır, her ilaç öyle kolay etki etmez bana. Zamanında çok antidepresan kullanmıştım, hiçbirinden bir etki görmedim. Ancak Citoles, bana sanki hayata bir sis perdesinden bakıyormuşum izlenimi veriyordu. Ne mutluluk, ne öfke, ne sinir, ne üzüntü hiçbirini hissetmiyordum. Acılarımdan, sorunlarımdan arınacağım derken, hayatımdan arınmıştım. Ve ilacı bıraktım bu nedenle. Ayrıyeten beyninde kaçar tane hücreyi öldürdüğünü biliyor musun? Cidden kullanmanı hiç tavsiye etmiyorum. Hem psikolojini düzelteceğine, kilo aldırıp özgüvenini kaybetmeni sağlıyor. Yani verdiği yarardan çok zarar var emin ol.
Mmerhabalar dün doktora gittim citoles 10 mg verdi. Haftada 5 gün spor'a gidiyodum ve düzenli diyet yapıyorum 4 aydır ona rağmen kilo yapar mı?​

gelişim sürecindesin bu kiloyu takma ben üniversiteyi bitirdiğim sene 71 kiloydum boyum 1.68 almadığım ilaç kalmadı bitkisel zayıflama çaylar saçma şeyler hepsi yalan boşverdim kiloyu birde baktım 54 kilo olmuşum bugün tartıldım 52 kilo çıktım yemekleri düşüncek vaktim olmuyor hayatı akışına bırak kiloya önem verme gidiyor psikolojik bir şey

X