Ani Su Isıtıcısı

ashminukal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
393
1
96
İstanbul
Merhaba kızlar, Acaba evinde banyo için ani su ısıtıcısı kullanan var mı?
Varsa tavsiye edebileceğiniz güvenli bir model var mı?

canım anı su ısıtıcı dedıgın ne bılmıorum ama benım banyo elektırılkı su ısıtıcı kulanımı guzel ama ıyı yakıyor elektırık yonunden :D koca kazan bana yetmıyor bıde kullananları bnde merak edıyorum nasıl kullanıyorlar dıye

Ani su ısıtıcısı dediğim kazanı olmayan ufak elektrikli su ısıtıcıları, hani duvara monte edilenlerden.
Mesela şunun gibi:

images

tamm canım benımkıde bun buyugu termısıfonmudur nedır ondan :D duvara baglı benımkıde ama onlar cok kucuk nasıl dus alınır onu bılmıorum

yemin ediyorum gülmekten öldüm ya :60::60::60:
bizimkide AURA şofben çok memnunuz çok kaliteli ...
özellikle enerji tarafından alıyorsunuz suyu güzel 1. derecede sıcak su ile yıkanılıyor ama tabi biz kova usulü yıkanıyoruz :90:

birde enerjiye bağlananlar var o da sıcak su tarafını ısıtıyor . herkes daha tasarruflu diyor ama sonuçta bir kazan suyu ısıttığını düşünürsek bence pekte tasarruflu değil

yemin ediyorum gülmekten öldüm ya :60::60::60:
bizimkide AURA şofben çok memnunuz çok kaliteli ...
özellikle enerji tarafından alıyorsunuz suyu güzel 1. derecede sıcak su ile yıkanılıyor ama tabi biz kova usulü yıkanıyoruz :90:

birde enerjiye bağlananlar var o da sıcak su tarafını ısıtıyor . herkes daha tasarruflu diyor ama sonuçta bir kazan suyu ısıttığını düşünürsek bence pekte tasarruflu değil

nıye guluyon kız :D

biz o resimdeki boyun ihlas markasını kullandık çok kötüydü.hele kışın işkence idi. bir saat sıcak su bekliyoduk. bizim soğuk su da o bişimdi yani:1: buuuzzz gibi...
ama büyüğünü aldık termosifon.demirdöküm çok da memnunum.faturamız 50 tl den aşşağı gelmezdi halada öyle.süreklide takılı yani fişi..

bızım 2 evımız var dıger evımıze hafta sonları kafa dınlemeye gıdıyoruz neyse orda o dedıgın ısıtıcıdan vardı ama hıcccc memnun deılız elektrıgı bırden emıyo o calısırken evde volt dusuyo
ısıtsa gene bırsey demıcez sadece ılık oluyo. babamda kızdı artık gıttı gunes enerjısı aldı gecenlerde :9: yanı kısacası tavsıye etmem

bu konu yanlış yere açılmış galiba:9: neyse annemlerde ihlasın var ve kalabalık bi aileyiz fazlasıyla yetiyor yaklaşık 10 sene olmuş alalı daha tık demedi bazen sinir ediyo doğru ama o kadar kusurda olcak artık napalım bende kendi evime alıcam bu günlerde gene ihlas olacak galiba

sakin alma pisman olursun hele uzun sacliysan sac durulamak iskence gibi gelir..kislari daha da zor oluyor..paraya kiy termosifon al..banyo keyfin bozulmasin bosuna gerilme..

Back
X