• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ani nişan, yardım lütfen :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

missfrd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
13
12
36
selam arkadaşlar
aniden kızkardeşimin bir hafta sonra nişanlanacağını öğrendim. ailemden uzak, başka bir şehirde yaşıyorum. evli değilim. beni bir telaş sardı haliyle. ilk defa bu kadar yakınımın nişanına katılacağım. sözlümle birlikte katılacağız :1: nişan büyük ve kalabalık olacak. çalgılı çengili yemekli bir nişan olacak. takılar takılacak.
acaba nasıl giyinmeliyim, saçımı makyajımı nasıl yapmalıyım, takı olarak ne takmam uygun düşer , nasıl davranmalıyım, hazırlık aşamalarım neler olmalı vs.vs. ??? tavsiyelerinize ihtiyacım var. :16:

canım benım allah tamamını erdırsın :nazar: darısı basına dıyelım :16:
sanırım dısarda yapıcaksınız nısanı uzun sade ve sık abıye gıyebılırsın sacınıda ona gore yaptırırsın ama kız kardesının ne renk gıycegı sacını nasıl yaptrcagı onemlı pıstı olmayın sonra :)) ben ablama nısanda tam altın takmıstım dugundede bılezık taktım sende butcune gore bısey yapabılırsın yada nısan hazırlıklarına katkıda bulunabılırsın
bu arada bende nısan hazırlıgındayım allah yardımcınız olsun :)))

canım benım allah tamamını erdırsın :nazar: darısı basına dıyelım :16:
sanırım dısarda yapıcaksınız nısanı uzun sade ve sık abıye gıyebılırsın sacınıda ona gore yaptırırsın ama kız kardesının ne renk gıycegı sacını nasıl yaptrcagı onemlı pıstı olmayın sonra :)) ben ablama nısanda tam altın takmıstım dugundede bılezık taktım sende butcune gore bısey yapabılırsın yada nısan hazırlıklarına katkıda bulunabılırsın
bu arada bende nısan hazırlıgındayım allah yardımcınız olsun :)))

aynı senin gibi bende nişan hazırlığındayım canım, çok stresli bir iş allah yardımcımız olsun :34:
4 ay sonra ben nişanlanacakken aniden kızkardeşimin nişanı çıktı, kendi telaşem içerisinde birde o çıkınca stres yaptım haliyle. elbisemi bikaç saat önce aldım canım. aynen dediğin gibi sade ve uzun aldım bende. kıyafet renginde pişti olmuyoruz saçtada olmam mümkün değil çünkü benim saçlarım kısa hani şu bir tarafı kısa bir tarafı uzun olan modellerden. o yüzden sadece maşa yaptırcam ve o şekilde kalcak başka şansım yok zaten
takı konusunu sıkıntı yaptım çünkü yol masrafı kıyafet masrafı kendi nişan hazırlıklarım derken elimde pek bişi kalmadı. yoksa bilezik takmak isterdim. tam altın değilde yarım takabilirim veyahut şık bi kolye küpe seti alabilirm uygun olanlardan napsam bilemedim. hangisini alsam. bide saçımı uygunsuz zamanda kestirmişim ona canım sıkılıyor, maşa harici ne yaptırabilirim bilemiyorum

:1: gece gece ıı guldum wallaha sendemı nısan hazırlıgındasın tatlım allah aılene yardımcı olsun ozaman :16:
ınsallah senınde allah tamamına erdırsın.nısanda ılakı bısey takman gerekmez aslında hatıra olarak kucuk bı kolyede alabılırsın sonucda senın kızkardesın begenıp uzun yıllar takacagı bı hatıra olarak saklar onu. Saclarında hıc dert etme. kuaforler kısa saclara bıle sahane seyler yapıyolar masa yaptırıp hafıf toplatabılırsın hatta elbısenı cok sade sectıysen ırı ısıltılı kupelerle sadece sacına duz fon cektırerek oyle bı ımaj yaratabılırsın

bu arada kendı nısanınla ılgılıde konusalım bı ara :)) fıkır alısverısı yaparız :13:

bu arada kendı nısanınla ılgılıde konusalım bı ara :)) fıkır alısverısı yaparız :13:

canım geç yazıyorum cevabı kusura bakma biraz yoğunluktan.. kızkardeşimin nişanını atlattık çok şükür, hiçbir aksilik olmadan geçti ve gayet eğlenceliydi , darısı başımıza artık :nazar: evet dediğin gibi kardeşimle ben çakıştık aynı zamanlara benim nişanımdan bir ay sonrada düğünü var. ailem benim nişanımı ertelemek istediler ama ben tepki gösterdim çünkü bende hevesle hazırlık yapıyorum. tabi bi yandan da her iki aile de de sorunlar bitmiyor ve sorunlarla savaşıyorm, çok zor bi süreçten geçiyorum :43: bende en ince ayrıntılara kadar düşünüyorum her detayı, en ufak detay çok mükemmel olsun istiyorum herşeyi düşünüyorum. nişan kıyafetimi bile 3 ay boyunca hemen hemen hergün araştırdım :16: fikir alışverişi güzel olur. senin nişan tarihin ne zamandı canımm?

canım geç yazıyorum cevabı kusura bakma biraz yoğunluktan.. kızkardeşimin nişanını atlattık çok şükür, hiçbir aksilik olmadan geçti ve gayet eğlenceliydi , darısı başımıza artık :nazar: evet dediğin gibi kardeşimle ben çakıştık aynı zamanlara benim nişanımdan bir ay sonrada düğünü var. ailem benim nişanımı ertelemek istediler ama ben tepki gösterdim çünkü bende hevesle hazırlık yapıyorum. tabi bi yandan da her iki aile de de sorunlar bitmiyor ve sorunlarla savaşıyorm, çok zor bi süreçten geçiyorum :43: bende en ince ayrıntılara kadar düşünüyorum her detayı, en ufak detay çok mükemmel olsun istiyorum herşeyi düşünüyorum. nişan kıyafetimi bile 3 ay boyunca hemen hemen hergün araştırdım :16: fikir alışverişi güzel olur. senin nişan tarihin ne zamandı canımm?

Sıkı bir maraton koşusu sizi bekliyor yani:4: Allah yardımcınız olsun canım.

selam arkadaşlar
aniden kızkardeşimin bir hafta sonra nişanlanacağını öğrendim. ailemden uzak, başka bir şehirde yaşıyorum. evli değilim. beni bir telaş sardı haliyle. ilk defa bu kadar yakınımın nişanına katılacağım. sözlümle birlikte katılacağız :1: nişan büyük ve kalabalık olacak. çalgılı çengili yemekli bir nişan olacak. takılar takılacak.
acaba nasıl giyinmeliyim, saçımı makyajımı nasıl yapmalıyım, takı olarak ne takmam uygun düşer , nasıl davranmalıyım, hazırlık aşamalarım neler olmalı vs.vs. ??? tavsiyelerinize ihtiyacım var. :16:

Bence zarif bi kolye takabilirsin kiz kardesi olarak normal tam altin filan klasik yani bana gore.. agir bise giyme duz sade ama şık bisey olsun ve ltfen rngi siyah yada beyaz yada kirmizi filan olmssin mumkunse cok tatli acik renk bise olsun farklilik acisindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence zarif bi kolye takabilirsin kiz kardesi olarak normal tam altin filan klasik yani bana gore.. agir bise giyme duz sade ama şık bisey olsun ve ltfen rngi siyah yada beyaz yada kirmizi filan olmssin mumkunse cok tatli acik renk bise olsun farklilik acisindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim cnm fikirlern için geçti atlattık çok şükür darısı tüm bekarların başına inş. :34:

Back