Cok gecmis olsun. Ben de 2016 yılında yaşamıştım. Tatil için memlekete gelmiştim bayrama. Çınlama falan yoktu öncesinde. Bir gece yattım ertesi sabah kalktım sol kulağım duymuyordu. Arefe günü olduğu için doktor yoktu acile gittik denizde su kaçmış olabilir falan dedi tatilden sonra tekrar gelin dedi. Neyse bayram tatili geçti doktora gittim. İşitme testinden sonra olayi anlattım ani işitme kaybı olmis ve cok gec kalmışsınız hemen yatis yapmamız lazım dedi. Cok fena olmuştum o anda. Başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi. 9 gun boyunca hastanede yattım. Ayni şekilde kortizon falan uyguladılar. %80 duyma geri geldi. Sonra oksijen tedavisi önerdi bana. Oksijen tedavisine gittim 1 hafta ya da 2 hafta. Sonrasinda duymam iyileşince biraktim. Ama sakin olun ve olumsuz düşünmeyin cunku doktor bana en büyük nedeni stres demisti ama o süreçte asla stres yapacak bir şeyim olmadi demistim ısrarla. İşitme kaybının oldugu dönemin kis mevsiminde asiri şiddetli bir grip geçirmiştim ben ondan mi diye de sorduğumda yok onun bir etkisi olmaz demisti ama bence o etkilemiştir. Yani duyma düzeliyor şükür bir sorun yok. Ama mesela asiri yüksek sesli yerlerde ya da cok bağırarak konuşursam kulağımın icinde ciz eden bir şeyler oluyor tel kopuyormus gibi ses duyuyorum hemen sessizlesiyorum biraz duruyorum geçiyor. Kulaklıkla yüksek sesle bir şeyler dinlemeyin onun da zararı oluyor.