• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ani irkilme korkusu

ozzlem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
25
0
86
İstanbul
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
çok enteresan bir durum. hani belki sosyal fobiden kaynaklanıyordur diyeceğim ama biri aniden bakınca olması enteresan. (çünkü sosyal fobide böyle aniden biri bakınca değil de, insanlar tarafından hep izlediğini düşündüğü için insan, böyle fiziksel bir sorun olabiliyor, boyun titremesi gibi oluyor, %100 olmasa da bu fizyolojik sorun ilaçla ve psikoterapi ile azaltılabiliyor, sosyal fobili bir arkadaş belki okur diye bu kadar uzun yazdım ) önceden de sosyallik açısından bir sorunum yoktu demişsiniz. o zaman bu çok farklı bir şeyle ilgili gibi geldi bana. bu kadar büyütmeyin bu durumu daha doktora gitmeden...belki basit fizyolojik bir sorun neden oluyordur boynunuzdaki harekete...hele bir doktora gidin konuşun, ama ben olsam önce nöroloğa giderdim. hani boyundaki sinirlerle de ilgili olabilir. eğer öyle değilse doktor zaten psikiyatriste yönlendirir. sıkmayın canınızı bu kadar nolur? bunun elbet bir çözümü vardır.

micra saol arkadasım cevabın için evet bu şekilde fizyolojik bir sıkıntı olması çok ilginç zaten kimsede böyle bir şey duymadım, ama bu durumu kafamda takıntı haline de getirdim gözümde o kadar büyüyo ki inan.bu durumu takıntı haline getirdim :( ben de başlarda acaba sosyal fobi mi diye araştırdım şüphelendim ama şöyle ki her ortama çok rahat giriyorum insanlarla iletişimim çok iyi dışarda da çok rahatım.dediğin çok doğru belki nörolojik bi durum olabilir çünkü boynum istemsiz kasılıyo.bu durum 1,5 senedir var ama ben kendi başıma hallederim belki diye düşündüm ve hata yaptım. bakalım en kısa zamanda doktora gidicem. bu durumu o kadar takıntı haline getirdim ki boynumda o şekilde kasılma olduğunda kontrol edemezsem diye korkar oldum

merhaba , kaç yaşında olduğunu merak ettim,bir de günlük hayatta strese maruz kalıp kalmadığını. eğer nörolojik bir rahatsızlıksa bir yada birkaç ilaçla kontrol altına alınabilir belki... benim de genlerimde olan,20 yaşımda ortaya çıkan bir nörolojik durumum olmuştu , üniv.de okurken sınavlarda falan bi anda sıçramam oluyodu,öyleki elimde ne varsa düşürüyodum,gittim eeg çektirdim,5-6 sene ilaç kullandım ta ki hamileliğime kadar, şimdi ara ara oluyo ama önemsiz derecede. inşallah seninki de ilaçla geçer

geçmiş olsun

kolayca insan içine girip çıkabilen konuşkan bir insanmışsın bahsettiğin kadarıyla :26:

aniden neden böyle bi değişime uğradınki büyü falanmı yaptılarki sana :45:

Benimde ilginçtir yatar yatmaz uykuya dalıyorum buna sinir oluyorum kafiyeli oldu tesadüfen.Arkadaşlarım ne güzel işte diyorlar ama birazcık 2-3 dk sonra dalmak istiyorum.Neyse asıl sorun şu galiba bundan dolayı birden irkiliyorum tabi bizimkide korkuyor.ne oldu diyor irkildim diyorum rüya gören bir kedi vardı televizyonda sürekli ayakları kıpraşıyor ona döndüm.Bir kez oluyor sonra asıl uykuma geçiyorum ayda bir iki kez oluyor neyse ki!:77:

Boynumda bir hafif bi atma söz konusu ama bunun kas zayıflığıyla ilgili olduğunu düşünüyorum herhangi bi an oluyor...Dolayısıyle bilemiyorum e dolayısyle çözemiyorum arka sokaklarda neler oluyor bir Gülben Ergen kılasiğiyle sözlerimi bitiriyorum..

Back