Ani Bir Kararla Yapılan Nişanımızdan...

meşhur mimar abi bu demekki CADIARZU biz sizi ayrılcak die beklerken nişanlanmışsınız. ne diyim hayırlısı olsun.

meşhur mimar abi bu demekki CADIARZU biz sizi ayrılcak die beklerken nişanlanmışsınız. ne diyim hayırlısı olsun.

evet canım mimar abiniz bu oluyo,diğer konularımı okumuşsun sanırım...bu resimler temmuzdan yani yeni nişanlanmadım...bahsettiğimde nişanlıydık zaten ...hayırlısı herşeyin diyorum

hıı ben de yeni sandıydım. iyi dileklerim hala geçerli (:

herseyin hayirlisi olsun hakkinda onemli olan saygi ve sevgi umarim bunu omur boyu saglarsiniz

tatlım çok güzel olmuşssunda benim nacizane düşüncem ve fikrim keşke öyle at üstünde resim olmasaymış, bi anlam veremedim gerçekten adetmi yoksa tam olarakta bilmiyorumki böyle adet varmıdır...
Kırdıysam şimdiden özür dilerim ama düşüncemi belirttim gerçekten at üstünde foto yerine bari faytona binseydiniz beraber müstakbel nişanlınla tatlım

tatlım çok güzel olmuşssunda benim nacizane düşüncem ve fikrim keşke öyle at üstünde resim olmasaymış, bi anlam veremedim gerçekten adetmi yoksa tam olarakta bilmiyorumki böyle adet varmıdır...
Kırdıysam şimdiden özür dilerim ama düşüncemi belirttim gerçekten at üstünde foto yerine bari faytona binseydiniz beraber müstakbel nişanlınla tatlım

canım bu resimler fotoğrafçının stüdyo resimleri değil...bizim nişanımız at çifliğinde oldu.nişan töreninde atlarla birlikte değildik.yani atlar törenin bir parçası değildi.bütün konuklar gittikten sonra ben kendimiz resim çekelim dedim.bu fotoğrafları kız kardşim çekti...at çiftiliğinin sahibi de atlara ücretli binilen yerde bize bir jest yaptı ve beni istersem ata bindirebileceğini söyledi...bende madem at çifliğinde yaptık at üstünde resim olmadan olmaz dedim...alkisalkisalkis 1 tur attım hayatımda ilk defa bindim ata :))...o resimler de o sırada çekildi.adetten falan değil ata binmek yani.
ve tabiki kırılmadım canım...neden kırılayımkaydirigubbakcemile5

Back