Angora Ebru serisinden halı kulanan varmı ? acil

Beerra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
4
0
36
İstanbul
Renk ve model olarak beğendiğim Angora ebru serisinden bir halı aldım mağazada sorduğumda yıkanabilir olduğunu söyledikleri halının kullanma talimatında ise yıkanmamalıdır yazıyor sonra nette biraz araştırdım angoralar silince bile leke oluşuyormuş bunun gibi bir sürü şikayet var şuan ne yapacağımı bilemedim :( kullanan,bilgi sahibi olan varsa acil tavsiyesine ihtiyacım var.

Eklentiler

• $1804d.webp
    $1804d.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 4.081
angora yı bilmem ama aldığımız bütün halılarda (annemin kaç sene önceki eski halılarında bile) yıkanmaz diye uyarı yazıyordu. tedbir amaçlı yazıyorlar genelde. halıcılar bize yıkandığını söylemişti senelerdir yıkıyoruz birşey olmadı. ama belki bunlar gerçekten öyledir. eğer yıkanmazsa işiniz çok zor gerçekten

angoranın yatak odası takımını 3yıldır kullanıyorum sade çok az desenli oymalı ve krem rengi yıkatmaya da verdim kaç kere ve bi leke olunca ıslak mendille siliyorum çıkıyor hiç sorun yaşamadım evimdeki en iyi halım diyebilirim oturma odam için de angora düşünüyorum...

Halılarımı yıkattığım firmayla konuştum yıkamada sorun olmaz yalnızca kabartmaların yatış şekli değiştiğinden görüntü farkı olabilir birşey döküldüğünde ise,kesinlikle silmeyin sararır leke oluşur dedi üzerine su döküp yıkamaya gönderin diyor silmeden halı kullanmak mümkün değil acaba ebru serisi içinmi geçerli bu hasasiyet anlayamadım

angoranın yatak odası takımını 3yıldır kullanıyorum sade çok az desenli oymalı ve krem rengi yıkatmaya da verdim kaç kere ve bi leke olunca ıslak mendille siliyorum çıkıyor hiç sorun yaşamadım evimdeki en iyi halım diyebilirim oturma odam için de angora düşünüyorum...

Biraz içim rahatladı diyebilirim yoksa Kaşmir marka halıyla değiştirmeyi düşünüyordum. Birde kullandığınız halının özelliklerini merak ettim ebru halılarla aynımı acaba?

angoranın beylerbeyi serisinden benimki ..benim desen şimdi yok satışta ama için rahat olsun bence çok güzel..

Back
X