Gelinlik Modelleri Angelina Jolie 'nin gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

düğünden diğer resimler 3 , 4 ve 5 .ci sayfada...

Son düzenleme:

NOT since the Duchess of Cambridge's marriage to Prince William has there been as much anticipation surrounding the designer of a wedding dress, but following her long-awaited nuptials to Brad Pitt last week, Versace have claimed creation of Angelina Jolie's bridal gown, as we predicted last week.

Son düzenleme:
değişik olsun diye neler çıkacak daha kim bilir. Ben mi zevksizim acaba

fikir çok hoş olmuş insan o kadar çocukluyken evlenirse sonuç böyle olması normal :) de bu angelina kızlarını erkek gibi giydirmese daha iyi olacak

fikir çok hoş olmuş insan o kadar çocukluyken evlenirse sonuç böyle olması normal :) de bu angelina kızlarını erkek gibi giydirmese daha iyi olacak
Shiloh kendi istiyormuş öyle giyinmeyi.
ikizlerden kız olanı kız gibi giyiniyor. resimde de öyle.
ben shiloh'ın resimlerinde hep görüyorum. bütün kıyafetleri öyle. erkek çocuğu gibi.

acaba duvağındaki resimler ve eteğin arkasındakiler, çocuklarının yaptıkları resimler mi.
baskı yapmışlar onlardan gibi geldi bana. öyleyse çok hoş bir fikir

Bende aynı fikirdeyim ama genede çok çirkin

nedense bana bu kadın Brad Pitt i sevmiyor gibi geliyor. çok ruhsuz degil mi bakışları

acaba duvağındaki resimler ve eteğin arkasındakiler, çocuklarının yaptıkları resimler mi.
baskı yapmışlar onlardan gibi geldi bana. öyleyse çok hoş bir fikir
ve evet doğru tahmin etmişim.
"Angelina Jolie düğünde Versace modaevinden Luigi Massi tarafından tasarlanan bir gelinlik giydi. Jolie’nin gelinliğinde ise altı çocuğunun yaptığı çizimler yer aldı."

evlenmese ne olurdu ki anlamadım gereksiz olmuş zaten mutlularsa evlenmeye gerek yok :) duvağı çok sevimli ama

Shiloh kendi istiyormuş öyle giyinmeyi.
ikizlerden kız olanı kız gibi giyiniyor. resimde de öyle.
ben shiloh'ın resimlerinde hep görüyorum. bütün kıyafetleri öyle. erkek çocuğu gibi.
evet kendisi istiyormuş ama çok yakışıyor da o kadar güzel ki :)
ilerde cinsel kimliği açısından sorun çıkarabilir belki bu durum ama çok tatlı olduğu kesin

bayıldım. duygu içeren bir seçim olmuş. hayatında her türlü giysiyi giyme şansı olan biri için çok ince bir seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…