- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
O da bizim ulkemizdekilern hatasidir.Herkes oyle yapiyor diye dogru olan o degildir.Bizim ulkemizde onlem alma diye bir anlayis olmadigindan bu haldeyiz.Kaza olana kadar kimse bunu burdan kaldiralim isimizi daha iyi yapalim demez kaza olduktan sonra ah vah.Bu da oyle.Anneniz ilk fark ettiginde gidecekti bu annenizin hatasi.Sizin cevreniz oyle yapiyor diye tipta dogru bunlar degildir.Angelina akilli bir kadin ve akillica hareket ediyor.Bizim ulkemizdeki mentaliteye sahip olmadigi da acik kadinin.Bizim ulkemizdeki kafa kanser 4. Evreye gelsin oyle git doktora.Sonra da doktor kurtar beni.
bence bu konuda doktorlarında çok hatası olabiliyor...ben çok biliyorum şurama bastırınca ağrı yapıyor deyince doktorun ozaman bastırma dediğini...annemin hatası yanlış doktora gitmek oldu..ama sonuçta doktor dimi kime güveneceksin...para olduğu için çok iyi bakılabilirler doktorlar çevrende pervane olabilirler..ama biz gidelim öyle muamele görür müyüz..parası yok diye ölen sakat kalan bir sürü insan var ülkemizde..eminim angelina jolieninde ülkesinde vardır..
ben yine aynı fikrimdeyim para her kapıyı açıyor...