Angelina Jolie & Brad Pitt çifti evlendi...

Angelina ne genişmiş arkadaş ya ... :KK14: Bir de evlenmiş tüm olana rağmen :KK57:

bana pek muhteşem bir habermiş gibi gelmedi...gayet vasat...çünkü ikiside yaşı kemale ermiş...boylarınca çocukları var...neymiş bilmem ne şatosunda evlenmişler....hiçte umrumuzda değil...

nasıl brad pitt aşığıydın odamda posterleri vardı izlemediğim filmi kalmadı hele ihtiras rüzgarları filmini onlarca kez izlemişimdir. izlemeyenlere tavsiyemdir bu arada ne zamanki bu kadınla birlikte oldular tüm hayranlık bitti brad bitt oldu bende :110:

aynen ya
ben de küçükken çok hayrandım her filmini izledim
eski karısıyla da yakıştırıyodum çok sevimli buluyodum

bu kadınla birlikte gerçekten çok iticiler bence
bütün özel hayatları ortalıkta ve çok sıktılar artık
6 çocukları var hala her yıl evlenme haberleri çıkıyo fenalık geldi

artık filmlerini bile izleyesim gelmiyo

Ayrıldılar ama,neyse en verimli zamanlarında jenniferlaydı..:KK53:

aynen öyle
adamın en yakışıklı en gözde dönemleri jenniferla geçti
yaşlı halini de angelina alsın :KK53:

ama ben çok sinir olmuştum adamı resmen ayarttı angelina
haberler çıktığında da brad benim için sadece bi arkadaş onu teselli ettim demişti
o günden beri bu çifte sinir oluyorum

aynen ya
ben de küçükken çok hayrandım her filmini izledim
eski karısıyla da yakıştırıyodum çok sevimli buluyodum

bu kadınla birlikte gerçekten çok iticiler bence
bütün özel hayatları ortalıkta ve çok sıktılar artık
6 çocukları var hala her yıl evlenme haberleri çıkıyo fenalık geldi

artık filmlerini bile izleyesim gelmiyo
ben izlemedim zaten çektiği son filmleri bide bizim brad te bir huy var birlikte olduğu kadına uyduruyor imajını olmadı bu kadınla çok itici oldu oynadığı filmlere bile yansıdı bu durum

ben brad piti öğreneli daha ne olduki 3-4 sene:cool:

milletin ağzında ah bred pit

bazılarında sevdiklerinin kocalarının adı

misal :şerafattin pit benimkide diyenler ama abartılı şekilde artık baymıştı yani

bi merak ettim bi merak ettim baktım

bu seferde hayran olanlardaki kafaya bakmak istedim ama bakamadım :KK53:

bu arada bunlar evli değilmiydi:KK64:

Ben de yorum yapmazsam olmaz, hadi yine iyisiniz...
Şimcik, ben şöyle söyliyeyim; eski eşiyle brad hiç yakışmıyordu, kadın resmen çirkinden az bir farkla sıyırmış normal görünümde bir kadındı, ama angelina öyle mi dünya hayran kadına, çok karizma çok çekici çok da iyi bir kadın, kim bakarsa baksın, evlatlık çocuk aldı evine 6 çocuklarından 3 ü evlatlık diye biliyorum....
sorun şu ki bence brad angelinaya göre yaşlı durumda; şuan angelina 38 , brad 52 mi ne... neyse sevmişler aşık olmuşlar yapacak bişey yok. Ha bu arada angelina için koca ayartan yorumlarını yapanlar, bradinde ayartılmaya müsait olduğunu unutmasınlar, ayrıca belki brad ayartmıştır angelinayı nerden biliyosunuz. Neyse, şimdi işlerime dönebilirim...

X