Doğuma Hazırlık Anex bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Okuyancahil

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
1
0
29
Merhaba, aranızda daha önce anex marka bebek arabası kullanan var mı? E type modeli deri bir model deforme olma sorunu yaşayan var mı? M type modeli ile e type modeli arasında kaldım. Tecrübelerini paylaşacak herkese şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• anex-m-type-3in1-mocco-3u-1-arada-setler-anex-mtype-4351-18-B.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 106
  • anex-e-type-3in1-karamel-3u-1-arada-setler-anex-etype-4008-54-B.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu tipte arabalar çok sevimli duruyor ama avm de bir kadında gördüm bunu çocuğuda yaklaşık 1.5-2 yaşlarındaydı. Çocuk kendini ittirince bi anda devriliverdi araba şaştım kaldım bende alıcaktım ama vazgeçtim şuanlık

Bu arabaların tekerlekleri çok büyük avm de yada dışarıda gezerken çok zor oluyor kullanımı. Kaç yasa kadar uygun ona bak. Araba da bagajda kocaman hantal bir bebek arabasını 1 sene sonra kenara atar paston araba alır mis gibi kullanırsın.
Ben travel sistem graco paston bebek arabasi aldım puseti de vardı katlayinca küçük olurdu ve bebeklikten 4 yaşına kadar çok kolay kullandım ve taşıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…