valla evliliğimin ilk günlerinde ben de anestol kullandım ve de çok başarılı olmuştum,2 haftada işlem tamamdı:hooray:
canım ben kullanıyorum bu kremi hic acı hissetmiyosun
canım zahmet olmazsa beni biraz bilgilendirebilir misin?nasıl kullanılıyo?sanırım sürüldüğünde yanma yapıyomuş.gerçekten doktor tavsiyesi mi?yada ilişki esnasında acımızı ne hafifletir.
sanırım benim sorunum kuruluk.canım yanacak diye psikolojik olarak etkilendiğim için kuruluk problemim oluştu.o da ilişkiyi zorlaştırıyor.acil tavsiyeye ihtiyacım var.
bayanlarrrr bu anestol denilen krem gerçekten işe yararmı bakın deneyeceğim korktuğum tek şey ilişki sırasındane kadar acı yaşayacağım o yüzden cesaretim kırıkkkk
kullanan bi arkadaş varsa olumlu sonuç aldıysa bana dönsün valla çok sıkıldım artık bu durumdan((((
Mrb vajinismus hastalığını atlattinizmiarkdaşım ben vajinismusdum doktor onun için vermişti.krem bira yakıyor ama dayanılmayacak kadar değil.tahriş falan yapmıyor.bence kullan bi dene belki yararlı olur
Mrb jel dediginz hangi jeli oneririsnz vajinismus içintatlım bunun için jeller var zaten anestolu napcan ? hem anestol lokal anestezik kremdir sadece derini uyuşturu yani bunun için kullananların oldugunu ilk defa senden duyuyorum :) uyuşturunca noluyormuş:)
Mrb banada yardmci olurmsnzcanım şöle söliyim sana anladıgım kadarı ile eşinle bi ilişki problemi yaşıyosunuz ve eşinde pek bilinçli deil bende anestolü kullanıyorum ama anal bölgedeki fissül için acıyı hafifletsin die istersen siz ön sevişmeyi daha uzun tutup adapte olmaya çalışırsanız bu tarz bişi olmaz yeni evli oldugun için kendini kasıyosun büyük ihtimalle
Mrb hangisini kullandnz banada yardmci olurmsnzcanım ben kullandım ama zaten o kremi dr lar uyuşturmak veya acıyı azaltmak için veriyor diyebiliyorum.....zararrı olacağını zannetmiyorum 2 aylıkken oğlumda kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?