arkadaşlar bu durumda bepanthen merhem veya bepanthen plus veya normal vazelın kullanabılırsınız ılışkıden once esınız uygulayacak.normal bır durumdur korkulacak bı yanı yok.
Vajınal yanma ıcın anestol ıyı gelırmı
sevgili apache arkadaşım ..
ben evlenmeden önce jinekoloğa gittim ve bünyeme uygun d.kontrol hapı aldım..dr yanında birde anestol verdi ..bunu ilişkiden önce kullanacaksınız dedi..bende ilk gecemde sürmüştüm fakat acayip yanmıştım..daha sonra öğrendim ki bu anestol hissizleştirmek için kullanılıyormuş..yani eşiniz kendine kullanacak erken boşalma yaşamasın diye..ayrıca yanıklarda acıyı hafifletmek için kullanılıyor..bence kullanmayın aksi halde ilişkide hiç zevk yaşamassınız uyuşursunuz ..ben bunu öğrendim ve birkereden başka kullanmadım..
evt ilacın özelliği acılı yara kesik yanık gibi durumlarda acıyı azaltmaktır. bölgeyi hissizleştermektir. cinsel olarakta kullanılabilir her ilaç gibi yan etkileri vardır daha çok erken boşalma sorunu olan erkeklerde fayda sağlar. ama yakıcı olabilir. hissizlik doğal olarak daha az zevk alınmasınıda oluşturur . sorununuz kuruluksa sadece bunun için yapılan kayganlaştırıcı kremler var onlardan kullanabilirsiniz.
arkdaşım ben vajinismusdum doktor onun için vermişti.krem bira yakıyor ama dayanılmayacak kadar değil.tahriş falan yapmıyor.bence kullan bi dene belki yararlı olur
bende saydığınız hiç bir prblem yok.sadece ilişkide kendimi kasıyorum.eşimde bende sanırım fazla acemiyiz.yeni evlilere doktorun tavsiye ettğini duymuştum.detaylı bilgiyide sizlerden alırım diye düşündüm.bide emla yı duydum ama onla ilgilide bilgim yok sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?