• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anestol kremı ıle agda yapmak

olmazsaolmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
99
1
0
Adana
kızlar bugün eczaneye gittim forumda okudum anestol uyusturuyor agda yapmadan önce diye. Neyse anestol istedim sen mi kullancakısın bu yaşta bu kremimi kullanacaksın gibisinden sorular sordu eczacı bana. Sanki yanlış bişey yapıyorum gibi hissettim bian. Ne var yani bu ilacı kullanmakta anlamadım. Kırrkez sordu valla senmi kullanacaksın diye. Neyse aldım kremi ben. Kesin uyuştururmu ki :/ Bide ben sesu ılık ağda kullanmıstım o biraz azaltmıştı . Şimdi ben bu kremi sürsem sonra krem bölgeyi emdikten sonramı agda işlemini yapacagım. Tenim cok hassas her agdadan snra morarıyor. ne yapayım uyustururmu kesın

o kremı bılmıorum ama emla kullandın mı hıc?

yok hiç kullanmadım ama lazer için denildi bana o . İlerde çalısırsam lazer yaptırmayı dusunuyorum ama bende azcık tüy çıksa deliriyorum içim huzursuz oluyor öylede takıntılıyım tüylere

kızlar bugün eczaneye gittim forumda okudum anestol uyusturuyor agda yapmadan önce diye. Neyse anestol istedim sen mi kullancakısın bu yaşta bu kremimi kullanacaksın gibisinden sorular sordu eczacı bana. Sanki yanlış bişey yapıyorum gibi hissettim bian. Ne var yani bu ilacı kullanmakta anlamadım. Kırrkez sordu valla senmi kullanacaksın diye. Neyse aldım kremi ben. Kesin uyuştururmu ki :/ Bide ben sesu ılık ağda kullanmıstım o biraz azaltmıştı . Şimdi ben bu kremi sürsem sonra krem bölgeyi emdikten sonramı agda işlemini yapacagım. Tenim cok hassas her agdadan snra morarıyor. ne yapayım uyustururmu kesın

anestol çok uyuşturan bir krem değil yani acıyı hissedersn

ben kullandim,gayet de guzel uyusturuyo.eczaci defalarca sorar cunku anesteziklerin kullanimi biraz tehlikeli.prospektusunde de yazar zaten doz asiminda yan etkilerinin ne oldugu.ben sesunun el agdasini kullaniyorum sir agdadaki gibi bi aci falan da olmuyo.

Son düzenleme:
ben de kullandım çok iyi uyuşturdu acı hissetmedim. ki benim tenim de hassastır çok acır ağdada. ama kuzenim kullandı onda hiçbir işe yaramamış.

Canım bende bi defa anestol pomat hatasına düştüm ve hiç uyuşturmadı onu uyuşturucu diye satmaları bile saçma. Aynı acıyı hissettim ayrıca sıvaşıp kaldı zor emildi baya bir bekledim. Birde hassas bölgeydi emla almayı düşünüyorum herkes tavsiye ediyor. :)

:1:normaldir o kremi farklı şeyler için kullananlar çok oldugundan demiştir:1:

EGER BEN İCKİ İCMEM, İCKİ HARAM DİYORSANIZ OKUMAYIN !

Ben birinden duydum 2 kadeh sarap ya da vodka meyve suyu karıstırıp ac karnına icin agda cok acıtmıyor.. vücudu hissizlestiriyor..

Arkadaşlar dün emla krem kullanarak sir ağda yaptım.
önce sürdüm 2 saat beklettikten sonra ağda yaptım hiç acı hissetmedim :)
fiyatı pahalı 20 tl fakat anestol krem 3,50 tl kadarmış zannedersem..
onuda denemeyi düşünüyorum =):49:

Kızlar sıcagı sıcagına yazayım dedim.emla kullanıyordum.cok uyusturmuyodu ama acıyı hafifletiyodu.emla olmus 95 lira :/ anestol aldım.hiç işe yaramıyor bilginize.gidip emla alcam :(

neden bu kadar uğraşıyorsunuz anlamıyorum hanımlar eskiden uyuşturucu krem mi vardı?
yapıştır ağdayı çek gitsin yahu ne tatlı canınız var :1:

anestol hiçbir işe yaramıyor. öte yandan emla da güçlü bir ilaç ve büyük bölgelere sürülmesi sakıncalı. yani sen ayda bir bacaklarına komple emla sürsen 4 ayda böbreklerin pert olur. bence kimyasal şeylerden ilaçlardan uzak durun. canınız çok acıyorsa ağdacıya yaptırın. onlar daha az acıtarak yaptırıyor. olmadı lazere falan gidin. ya da jilet/tüy dökücü krem gibi şeylere geçin. ama kesinlikle böyle ilaçlar kullanmayın bence boşuna böbreklerinizi karaciğerinizi yormayın:50:

Kızlar sıcagı sıcagına yazayım dedim.emla kullanıyordum.cok uyusturmuyodu ama acıyı hafifletiyodu.emla olmus 95 lira :/ anestol aldım.hiç işe yaramıyor bilginize.gidip emla alcam :KK43:
Emlayı hiccccc tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Zerre uyusturmuyo boşuna paranızı çöpe atmayın

Eczacı bence olaya başka taraftan bakmış, gerçi onun baktığı yerden de anestol çok işe yarar bişey değil..

Back