Anestol Krem Kullananlar

Silenceangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
50
3
Herkese merhaba,

Ben şu anda Vajinismusu yeni yenmiş biri olarak doktorum da tavsiyesiyle ilişki esnasında baskılı bir ağrım olduğu için Anestol uyuşturucu krem kullanıyorum.
Doktorum azalta azalta kullanmamı söyledi, aranızda bu kremi kullanan var mıdır, ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir zararını gördünüz mü? Tavsiyeleriniz varsa da memnun olurum. Teşekkürler.

Anestol acıyı azaltır ama cinsel hissi de azaltır his olmadan zaten iliski acı verir diye düşünüyorum siz yinede çok kullanmayın bence

Anestol acıyı azaltır ama cinsel hissi de azaltır his olmadan zaten iliski acı verir diye düşünüyorum siz yinede çok kullanmayın bence
Vajinismusu çok yeni yendiğim için doktorum zamanla o bölgenin açılacağını ve acının azalacağını söyledi. O zamana kadar az az kullanmam da alışma süreciminde kolay olacağını söyledi ama ben deneyimleyenler varsa fikir almak istedim, teşekkürler.

Ben de daha öncesinden vajinismus hastasıydım aparatlar sayesinde yendim ama hiçbir şekilde uyuşturucu krem sprey kullanmadım o hisse alışabilmek için Şu an gayet normal bir ilişkiye girebiliyorum
tamamen psikolojik sen günaşırı ilişkiye devam edersen ve nefes kegel egzersizlerini uygularsan hepsi yoluna girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…