- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
-
- Konu Sahibi ShellShock
bende devlet hastanesinden çok büyük beklentilerle gitmedim ama bu kadarı inanın psikolojimi bozdu. kadın orda ölsem o dolguyu tıkıştırmaya devam edecek gibiydi.işini bilmeyen bi dişçi daha
3 yıl diş hekimliği fakültesindeydim
böyle rezalet ilk defa duyuyorum
Uyuşturmadan diş dolgu olur mu hiç .
Nasıl dayandınız o acıya .Şikayetçi olun bence .
Dolguyu kenara bıraktım nasıl çekti uyuşturmadan .
bende dişten çok çektim ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. korkmayın her doktor böyle değil, ama hepside iyi değil ne yazık ki bir an önce def edeyimde daha çok hasta alayım derdinde kadın....ay dişle ilgili zaten hassasım anlattıklarınız korku filmi gibi böle bi şey duymadım hiç
yani sinirler ölüyse çok acımıyor evet ama diş çekiminde de herhalde benimle zaman kaybetmek istemedi bir an önce çekeyim gitsin birde uyuşmasını beklemeyim dedi sanırımManyak mı bu ?
Kanal tedavisine gideli daha 3 gün oldu uyuşturmadan yapıldıgını düşünemiyorum bile insanı yerinden oynatır.
Bildiginiz ameliyat gibi bir şey
inanın bende aynısını düşündüm... her şeyi geçtim o acı geçiyorda insan yaşadıklarını unutamıyor. kimse beni pohpohlasın demiyorum ama hasta psikolojisini hiçe sayıp kadavra muamelesi çekiyorlar... bir arkadaşım 184 te çalışıyordu direk onu arayayım ozaman...Aman allahım siz disciye diye mezbahayami gittiniz acaba?
Ne biçim iş öyle?Şikayetçi olmalısınız kesinlikle.
çok haklısınız devlet hastanelerinde bir an önce yapalımda yenileri gelsin mantığı hakim...Devletin diş hastanelerinden nefret ediyorum.
sağlam dişlerime köprü yapıldı mahvettiler
birde insanları köpekliyorlar. sanki biz zevkine yapıyoruz.
bilemedim vallabende dişten çok çektim ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. korkmayın her doktor böyle değil, ama hepside iyi değil ne yazık ki bir an önce def edeyimde daha çok hasta alayım derdinde kadın....
bende sırf o halde ortada kalırım düşüncesiyle dayandım... keşke diyorum bir tepki gösterseydim o anda. kadın durmadan bağırıp çağırıyor bi müsaade etmiyorki derdimizi anlatalım.Kiz doktorun akli dengesi yok galiba dis bu su borusu degil valla ben olsam carpardim birtane canim kiymetli yani
184 hasta haklarını eşim den dolayı aramıştım aramaz olaydım.Geri aradılar ve şikayetim hakkında dedikleri şey şu:hekim öyle karar vermiş.
Ne saçma!
Bu arada eşimin durumu kanda enfeksiyonun aşırı yükselmesi sonucu 40 derece ateş.Hekim yaptığı test felan yapmadan bir iğne.
Yahu bu adamın alerjisi varsa?Bir iğne sadece 2-3 saat ateşi düşürüyor ee sonrası.
Başka bir hekime gittik.Tüm testler yapıldı ve serum takıldı sonrasına 10 iğne ve ilaç verdi.
184 de dediğim illa ölmesi mi gerekiyor gerçi ölse hekimin yanlışı demezsiniz dedim kapattım yüzüne telefonu.Sinirlerim zıpladı.