• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili transfer yapdıran ve hamile kalanlar yazarmısınız

gunesh9

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
905
498
23
36
Anestezili transfer yapdıran ve hamile kalanlar yazarmısınız lütfen , nasıl oldun anestezili seçsidınız? Bebeğe zararı varmıdıe? Acaba aklımda deli sorular var

Transferin anestezili yapılmasına hiç gerek yok aslında acısız bir işlem, 2 dk sürüyor ama eğer vajinal kontrollerde kendini çok kasıyorsan anestezi alabilirsin. Hafif anestezi veriliyor. Embriyo konuyor sonra uyanıyorsun zaten. Büyük bir olay değil yani. Bebeğe hiçbir zararı yok neden olsun. Çok yakın arkadaşım aneztezili yaptırdı ve şu an ikiz hamile.

Transferin anestezili yapılmasına hiç gerek yok aslında acısız bir işlem, 2 dk sürüyor ama eğer vajinal kontrollerde kendini çok kasıyorsan anestezi alabilirsin. Hafif anestezi veriliyor. Embriyo konuyor sonra uyanıyorsun zaten. Büyük bir olay değil yani. Beneğe hiçbir zararı yok neden olsun. Çok yakın arkadaşım aneztezili yaptırdı ve şu an ikiz hamile.
Seni şoorda etiket edemedim ya bu 12 haftadaki test zorunlumu cıceemm

Seni şoorda etiket edemedim ya bu 12 haftadaki test zorunlumu cıceemm
Aaaa kız görmedim😂 zorunlu değil canım genetik testi diyorsan. Ben garanti olsun istiyorum o yüzden fetal dna yaptırcam ama çoğu doktor ikili tarama da yeterli olabilir diyor. Doktor yönlendiriyor zaten. Ben alınan kanı Amerika’ya göndermek istiyorum genetik test için.

Aaaa kız görmedim😂 zorunlu değil canım genetik testi diyorsan. Ben garanti olsun istiyorum o yüzden fetal dna yaptırcam ama çoğu doktor ikili tarama da yeterli olabilir diyor. Doktor yönlendiriyor zaten. Ben alınan kanı Amerika’ya göndermek istiyorum genetik test için.
Eskişehir Gaziosmanpaşa unıversitesi kendı labaratuvarını açmış Fetal dna testini 500 tl ye yapıyormuş

ben istemıyorum da o testi ondan merak ettim Eskişehir’e gidip Fetal dna yaptırmak istiyorum %1 olasılık varmış doğru çıkıyormuş sonuçlar öbüründe sıkıntılı oluyormuş galiba hep okuduklarım korkmus insanlar

Uzak canım arabayla 6 saat sürer uçak da yok 🫠
Bişey değilmiş ya hem Eskişehir güzel gitmişken gezersınız maddi olarak da uyguna gelir . Benım yeğen orda üniversite okuyor bende ona söyledim bi araştır ayarla bunu öbür ay lazım olcak die .

Transferin anestezili yapılmasına hiç gerek yok aslında acısız bir işlem, 2 dk sürüyor ama eğer vajinal kontrollerde kendini çok kasıyorsan anestezi alabilirsin. Hafif anestezi veriliyor. Embriyo konuyor sonra uyanıyorsun zaten. Büyük bir olay değil yani. Bebeğe hiçbir zararı yok neden olsun. Çok yakın arkadaşım aneztezili yaptırdı ve şu an ikiz hamile.
Ben 2 defa tüp bebek denemesı yapdım normalda kontrolda çok kasarım , 2 cı transferımde nasıl kasdıysam , embryon kattertıa itildi , ondan aaynı durumu istemyrum

Vajinal ultrasonda cok aci çektiğim için doktor anestezili yapalım dedi öyle yaptık çok acı çekiyordum muayenelerde
He anladım , bende 2 transfer oldu ama en son berbatdu işde ondan anestezli istyorum ama bebeye zararı varmı yokmu kaldım bakalım doktorla konuşxam

Back