- Konu Sahibi esraylmz03
-
İğneyle değil hava yolu ile bayıltılıyorsunuz merak etmeyin hiçbirşey anlamadan uyuyorsunuzKızlar bebek tedavisi görüyorum bu ay da iğne sonuç vermezse hsg çekilicem doktorumla konuştum sen muayeneyi bile çok zor oluyorsun anestezili yapalım sana dedi mecburen tamm dedim adam haklı çünkü neyse gelelim sorunuma 10 dk lık bi anestezi alacakmışım hayatım da hiç ameliyat olmadım çok fazla hastahane işlerini de bilmem ve ben aşırı korkuyorum sorularım şöle iğneyle mi beni bayıltacaklar masaya mı yatırıyorlar yoksa çatala mı çıkarıyorlar iğneden kaç dk sonra bayılırım ve en önemlisi ayılırken sacma bişey konuşur muyum bu benim için önemli son olarak yanıma bişey almam gerekir mi tecrübesi olan varsa anlatırsa çok sevinirim teşekkürler
Ay çok kafama takıyorum bayılma anını sanki bi daha uyanamıycam gibi geliyoİğneyle değil hava yolu ile bayıltılıyorsunuz merak etmeyin hiçbirşey anlamadan uyuyorsunuz
Damaryolu nasıl açılıyor pekiDamaryolu açıyorlar ordan bayıltıyorlar.Yanına eşya falan götürürsün çantanda.Çok abartılacak bir durum degil.Anlattıgına göre tek sıkıntın damar yolu açmaları olur.Çünkü beni lafa tutarken doktor hemşire ben bayılıp gitmişim çok güzel uyudum.Korkacak birşey yok yani :) Saçmalamıyorsun sadece uyku sersemi neredeyim diye düşünüyorsun boş boş kalkacak halin olmuyor sonra tamamen kendine gelip kendin kalkıyorsun.
Uyanıyorsun merak etme ondan geriye doğru say diyorlar sen zaten uyuyorsun sonra uyanıyorsun odaya gelmişsin zaten size çok fazla vermezler hafif verirlerAy çok kafama takıyorum bayılma anını sanki bi daha uyanamıycam gibi geliyo
Öncesinde iğneyle damar yolu açılıyor bir daha iğneyle işin kalmıyor ordan narkozu veriyorlar sana.Normal muhabbet ederken damlatıyorlar ve sen uyuyorsun 20 dk ya kadar uyanıyorsun kendin merak etme.Çocuk düşünüyorsan bu iğne o bu alışacaksın mecbur.Dogum daha zorDamaryolu nasıl açılıyor peki
Çok haklısınÖncesinde iğneyle damar yolu açılıyor bir daha iğneyle işin kalmıyor ordan narkozu veriyorlar sana.Normal muhabbet ederken damlatıyorlar ve sen uyuyorsun 20 dk ya kadar uyanıyorsun kendin merak etme.Çocuk düşünüyorsan bu iğne o bu alışacaksın mecbur.Dogum daha zor
Ben çatlatma iğnesi denedim denedim tutmadı .Hsg yaptırmam dedim kaçtım çünkü iğneden bayılmadan korkuyordum.Gel gör ki hemen hamile kaldım onda da kürtaj oldum :) Yani kaçamadım.Herşeye alışıcaz yapacak birşey var mı?Ben hamile kalabildiğime şükredip yoluma devam ettim umarım sen hemen Hamile kalırsın.Bu yollardan geçmemiz gerekiyor.İnşallah çok beklemeyiz hepimiz ve bu çabalarımız hayırlı haberlerle sonuçlanır.Çok haklısın
hic serum dami takilmadi bu zamana kadar?Damaryolu nasıl açılıyor peki
Ben de bu arkadaşla aynı durumdayim. Muayenede bile kendimi kasiyorum hareket ediyorum dayanamayıp. İşlemin doğru sonucu göstermesi için kasmamak gerekiyormuş. Ondan uyuttularMerhaba canım, öncelikle hayırlı olsun tedavin.
Anestezide biley yok damardanda olur, ağızdanda ohhh mis gibi uyursun daaa...
Bence hiç gerek yok anestezili hsg ye. Dediğin rahim filmi değilmi?
Eğer iyi bir yerde çektiriyorsan hiç bişey anlamıyosun.
Ben özel bi görüntüleme merkezinde çektirmiştim.
Yine burdan araştırıp bulduğum bi yerdeçok kolaydı.
Sırf fazla para için yapıyolar bu anesteziliyi bence.
Doktorunuzdan anestezinin çeşidini öğrenebilirsiniz .Kızlar bebek tedavisi görüyorum bu ay da iğne sonuç vermezse hsg çekilicem doktorumla konuştum sen muayeneyi bile çok zor oluyorsun anestezili yapalım sana dedi mecburen tamm dedim adam haklı çünkü neyse gelelim sorunuma 10 dk lık bi anestezi alacakmışım hayatım da hiç ameliyat olmadım çok fazla hastahane işlerini de bilmem ve ben aşırı korkuyorum sorularım şöle iğneyle mi beni bayıltacaklar masaya mı yatırıyorlar yoksa çatala mı çıkarıyorlar iğneden kaç dk sonra bayılırım ve en önemlisi ayılırken sacma bişey konuşur muyum bu benim için önemli son olarak yanıma bişey almam gerekir mi tecrübesi olan varsa anlatırsa çok sevinirim teşekkürler
Ben de bu arkadaşla aynı durumdayim. Muayenede bile kendimi kasiyorum hareket ediyorum dayanamayıp. İşlemin doğru sonucu göstermesi için kasmamak gerekiyormuş. Ondan uyuttular
Sadece Anestezi için yardımcı olabilirim :) ben de kondilom vardı onları yaktırdım 20 dk anestezi aldım zaten konuşurken uyuyup kalıyorsun aynı sizin gibi uyanamam mı diye çok düşünüyordum inanılmaz stresli girdim.. ama anlamadım bile sadece birisi seslendi uyanmam için gözlerimi açtım biraz böyle başım döndü gibi kalktım 1 saat kadar dinlendim ve kendime gelmiştim korkulacak birşey Yok bende daha önce hiç ameliyat olmamıştım korkunuzu anlıyorum ama emin olun gereksiz yaşadığınızda hak vereceksiniz. Hiç stres yapmayınKızlar bebek tedavisi görüyorum bu ay da iğne sonuç vermezse hsg çekilicem doktorumla konuştum sen muayeneyi bile çok zor oluyorsun anestezili yapalım sana dedi mecburen tamm dedim adam haklı çünkü neyse gelelim sorunuma 10 dk lık bi anestezi alacakmışım hayatım da hiç ameliyat olmadım çok fazla hastahane işlerini de bilmem ve ben aşırı korkuyorum sorularım şöle iğneyle mi beni bayıltacaklar masaya mı yatırıyorlar yoksa çatala mı çıkarıyorlar iğneden kaç dk sonra bayılırım ve en önemlisi ayılırken sacma bişey konuşur muyum bu benim için önemli son olarak yanıma bişey almam gerekir mi tecrübesi olan varsa anlatırsa çok sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?