- 18 Ağustos 2022
- 1.200
- 2.180
- 29
Merhaba kızlar, çarşamba günü estetik bir operasyon geçireceğim. Hastane özel (isim yapmış, merdiven altı değil) , doktorumu da senelerdir tanıyorum; güveniyorum. Son zamanlarda özellikle sosyal medyada anestezi hatası sonucu veya oksijenle alakalı sorunlar neticesinde yatağa bağlı kalan ya da hayatını kaybeden insanlar görüyorum. Bende de sağlık anksiyetesi var maalesef.
Salı günü ameliyata uygun muyum diye tahliller alınacak benden. O gün anestezi doktoruyla görüşmem olacak ama bildiğim kadarıyla ameliyat anında teknikler yapıyor çoğu şeyi. Yani uyarıda bulunmam, daha doğrusu dikkatli olmaları konusunda ricada bulunmam (durumumdan bahsederek) çok mu saçma olur?
Yani ne diyebilirim? Anksiyetem olduğu için bunu söylemek zorundayım, söylemeden ameliyata giremem okb de var. İnsanların işine karışıyor gibi gözükmeden, durumumu nasıl açıklayıp kendimce ricada bulunabilirim?
Lütfen yargılamayın, elimde değil. Tedavi görüyorum ama maalesef iyileşemedim.
Teşekkürler şimdiden.
Salı günü ameliyata uygun muyum diye tahliller alınacak benden. O gün anestezi doktoruyla görüşmem olacak ama bildiğim kadarıyla ameliyat anında teknikler yapıyor çoğu şeyi. Yani uyarıda bulunmam, daha doğrusu dikkatli olmaları konusunda ricada bulunmam (durumumdan bahsederek) çok mu saçma olur?
Yani ne diyebilirim? Anksiyetem olduğu için bunu söylemek zorundayım, söylemeden ameliyata giremem okb de var. İnsanların işine karışıyor gibi gözükmeden, durumumu nasıl açıklayıp kendimce ricada bulunabilirim?
Lütfen yargılamayın, elimde değil. Tedavi görüyorum ama maalesef iyileşemedim.
Teşekkürler şimdiden.