Bende çok korkuyordum uyuyup uyanamazsam siye aklıma geliyordu sonra birde düşündüm o kadar insan alıyo bu anesteziyi bir şey olmaz sonra çok şükür sorun çıkmadı
Ben de en çok bayildigimi hissetmekten korkuyordum. Son hissettiğim kolumda bir uyuşukluk o kadar. Siz aa uyuştu diyene kadar bayılıyorsunuz. Öyle baygnlik fenalik hissi olmuyor korkmayın oylr olmuyor. Şimdi yine ameliyat olacagim ister istemez insan o andan korkar, çok normal olduğunu bilin bu korkunun.
Ben de en çok bayildigimi hissetmekten korkuyordum. Son hissettiğim kolumda bir uyuşukluk o kadar. Siz aa uyuştu diyene kadar bayılıyorsunuz. Öyle baygnlik fenalik hissi olmuyor korkmayın oylr olmuyor. Şimdi yine ameliyat olacagim ister istemez insan o andan korkar, çok normal olduğunu bilin bu korkunun
Bende çok korkuyordum uyuyup uyanamazsam siye aklıma geliyordu sonra birde düşündüm o kadar insan alıyo bu anesteziyi bir şey olmaz sonra çok şükür sorun çıkmadı
Aslında ilk 4 gün benim için felaket geçti kaldırabilirim sanmıştım ama kaldıramadım, zaten panik biriyim hatta korktuğum anesteziden bile aklım başında gülerek çıktım anestezinin etkisi ne zaman bitti dünyam karardı…