Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende çok korkuyordum uyuyup uyanamazsam siye aklıma geliyordu sonra birde düşündüm o kadar insan alıyo bu anesteziyi bir şey olmaz sonra çok şükür sorun çıkmadı
Ben de en çok bayildigimi hissetmekten korkuyordum. Son hissettiğim kolumda bir uyuşukluk o kadar. Siz aa uyuştu diyene kadar bayılıyorsunuz. Öyle baygnlik fenalik hissi olmuyor korkmayın oylr olmuyor. Şimdi yine ameliyat olacagim ister istemez insan o andan korkar, çok normal olduğunu bilin bu korkunun.
Ben de en çok bayildigimi hissetmekten korkuyordum. Son hissettiğim kolumda bir uyuşukluk o kadar. Siz aa uyuştu diyene kadar bayılıyorsunuz. Öyle baygnlik fenalik hissi olmuyor korkmayın oylr olmuyor. Şimdi yine ameliyat olacagim ister istemez insan o andan korkar, çok normal olduğunu bilin bu korkunun
Bende çok korkuyordum uyuyup uyanamazsam siye aklıma geliyordu sonra birde düşündüm o kadar insan alıyo bu anesteziyi bir şey olmaz sonra çok şükür sorun çıkmadı
Aslında ilk 4 gün benim için felaket geçti kaldırabilirim sanmıştım ama kaldıramadım, zaten panik biriyim hatta korktuğum anesteziden bile aklım başında gülerek çıktım anestezinin etkisi ne zaman bitti dünyam karardı…