• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ANELİAnın renginde bi türlü karar veremediği nişan albiseleriii (RESİMLİ)

İlk resim daha hoş canım, saks mavisi basit durmuş sanki.. Hatta pudra rengi olsaydı yada somon, onlarda çok hoş olurdu bu elbise modelinde..

İlk resim daha hoş canım, saks mavisi basit durmuş sanki.. Hatta pudra rengi olsaydı yada somon, onlarda çok hoş olurdu bu elbise modelinde..

pudra pembesi vardı cnm onuda giymiştim ..ama tenime gitmediğini düşündüğm için almadım..nişanım yaz ortasında olsaydı pudra pembe kesinlikle düşünebilirdim bronz tenli olucam için, ama beyaz tene yakıştırmıyorm ben.çok sönük duruyo

pudra pembesi vardı cnm onuda giymiştim ..ama tenime gitmediğini düşündüğm için almadım..nişanım yaz ortasında olsaydı pudra pembe kesinlikle düşünebilirdim bronz tenli olucam için, ama beyaz tene yakıştırmıyorm ben.çok sönük duruyo

Anladım canım, evet beyaz tene olmaz kapatır, hastalıklı bir görüntü oluşur. O halde 1. resim çok daha uygun, hayırlı olsun şimdiden..

Back