• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Androloji uzmanı ürolog tavsiye edebilir misiniz?

deniz2222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
60
1
86
İstanbul
Arkadaşlar biz 3 defa tüp bebek denemesi yaptık ve olumsuz sonuçlandı.Bu defa eşime yönelik bir tedavi arayılına girdik ama bilenler anlayacaktır ki tüp bebek işinde kafa karıştırıcı pek çok durumla karşılaşılabiliyor. Bize bir arkadaşımız eşime yönelik tedaviye gitmemizi önerdi çünkü onlar başarılı sonuç almış.Bizde androloji alanında uzman bir ürolog arıyoruz. Forumun neresine yazacağımı da bilemedim. Tüp bebekle de ilgisi olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. Bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Artık para bir şekilde gidiyor önemli değil biz sonuç alalım yeterki bu daha önemli. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar biz 3 defa tüp bebek denemesi yaptık ve olumsuz sonuçlandı.bu defa eşime yönelik bir tedavi arayılına girdik ama bilenler anlayacaktır ki tüp bebek işinde kafa karıştırıcı pek çok durumla karşılaşılabiliyor. Bize bir arkadaşımız eşime yönelik tedaviye gitmemizi önerdi çünkü onlar başarılı sonuç almış.bizde androloji alanında uzman bir ürolog arıyoruz. Forumun neresine yazacağımı da bilemedim. Tüp bebekle de ilgisi olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. Bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Artık para bir şekilde gidiyor önemli değil biz sonuç alalım yeterki bu daha önemli. şimdiden teşekkürler.

canım bizim gittiğimiz ankara üniversitesinde cebecide prof dr kaan aydos var urolojı sizin sorun nedir söylersen daha iyi tyardımcı olabilirim belki

Arkadaşlar biz 3 defa tüp bebek denemesi yaptık ve olumsuz sonuçlandı.Bu defa eşime yönelik bir tedavi arayılına girdik ama bilenler anlayacaktır ki tüp bebek işinde kafa karıştırıcı pek çok durumla karşılaşılabiliyor. Bize bir arkadaşımız eşime yönelik tedaviye gitmemizi önerdi çünkü onlar başarılı sonuç almış.Bizde androloji alanında uzman bir ürolog arıyoruz. Forumun neresine yazacağımı da bilemedim. Tüp bebekle de ilgisi olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. Bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Artık para bir şekilde gidiyor önemli değil biz sonuç alalım yeterki bu daha önemli. Şimdiden teşekkürler.

canım bizde aynı yolu izleyeceğiz 2 negatif tüp denememiz var bizede doktorumuz ürolog önerdi sonuç alırsak normal gebelik bile olabilirmiş uzun araştırmalar sonucu arkadaş benden önce söylemiş kaan aydos haftaya gideceğiz umarım senin içinde herşey çok güzel olur....buarada erkek infertilesinde topikdeki arkadaşların bir çoğu hastası fikirlerini alabilirsin başarısız tüp bebek denemelerinden sonra normal hamilelik ve doğum yapanlar bile var darısı bize olur inşallahhh.....

Son düzenleme:
biz istanbuldayız.istanbulda bir doktor tavsiyesi olan olursa çok sevinirim.sağolun cevap verdiğiniz için.internette birkaç doktor ismine rastladım ama burdaki bazı arkadaşların bu doktorlarla ilgili olumsuz izlenimleri ve yaşadıkları durumlar benim kafamı iyice karıştırdı.

Merhabalar. Benim eşimde sperm sorunu vardı sayı 13 milyon, hareket 35,29 ,36 , normal morfoloji % 3 . İstanbul cerrahi hastanesinde Dr.Muammer Kendirciye gittik, kontrol etti. görünürde bi sorun yok. proxeed plus yazdı. 4 ay kullandı, spermde biraz düzelme oldu. ona gidebilirsin, her seyin hayırlısı olsun. sevgilerr:49:

Back