• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Androjen hormonu yüksek olan ve hamile kalan varmi????

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
selam hanimlar ben 5 senelik evliyim 1 senemde korundum sanki bebegim olacakmis gibi nerden bileceksin iste neyseki 4 senedir korunmadan iliski olmasina ragmen bir bebegimiz olmadi allah nasip etmedi.4 sene önce doktorum pco teshisi koydu yumurtaliklarda baloncuklar var kilo vermelisin falan fistik.aldirmadim pek cünki korunmayi birakali kac olmustuki zaten daha 1 senelik evliydim.1 sene hic doktora gitmedim ama kendiligindende olmadi.sonra gene doktora gittim 3 sene evvel evet hastaligim iyilesmemis dahada kötülemis.metformin verdi 6 ay kullandim bunu kullanirken kilo ver dedi.ben yine disiplinsiz davrandim hapi ictim ama kilo vermedim birseye yaramadi.adetlerim düzensiz.1 sene daha gecti.gene yok.2 sene önce yine gittim doktora gene kilo ver dedi.ve benim canima tak etti ve 20 kilo verdim.evet 1 sene adetlerim düzenli geldi ama gene bebek yok.ve son 6 aydir adetlerim gene düzensizlesti ara kanamalarim basladi ve hafif killanma durumu söz konusu.gecen hafta doktora gittim kan testi yapildi ve androjen yani bi erkeklik hormonu olan hormon yüksek buda pcoya bagli dedi doktor.ama bu defa kiloyu sebep olarak görmedi cünki istedigini yaptim kilo verdim.bu defa bana klomifen ve duphaston hapini verdi.henüz baslayamadim hapa cünki adet olmadim.son adet tarihim 12 subatti ama test yapmaya bile gerek duymuorum cünki hamile degilim.yumurtlama nezaman oluyo ne zaman olmuyo hic bilmiyorum.hormonlarda yüksekse zaten yumurtlama olmuyordur o yüzden sadece beklemedeyim.insallah gelirde hapa baslayabilirim.biraz uzun oldu derdimi paylastim sizinle beni anlayanda yok zaten.neyse benim gibi olupta hamile kalan varmi??Gerci hamile kalan arkadaslar bu topikte degildir artik ya insallah bizlerdide düsünen halimizden anlayan birkac kisi vardir cevaplayacak.cok sevinirim.tesekkürler simdiden

Back