Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar androgenetik alopesinin tedavisi var mı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DeReN_GeMiCi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
36
0
86
Ankara
bayanlar bu hastalığa sahip olup da tedavisini bulan var mı ? saçları seyrekken tekrar gürleştiren, eski sağlına yeniden kavuşan var mı aranız:çok üzgünüm:da ?

saç dökülmen genetık mı tatlım benımde polıkıstıkden dökülür ve seyredıyor doktorlara sordum korkmamam gerektıgını soyluyorlar ama ne olur olmaz dıye endokrıne gıtcem su basımdakı belalar bır eksılse sanada tavsıyem bır endokrıne gorun cıldıye bu konuda yetersız kalıyor kadın dogum cıldıye ve endokrın 3 bolumde aynı zamanda tedavını gorursen belkı eskı gurlugune kavusmassa bıle ılaclarla toparlanır ( allah hepımızın yardımcısı olsun bır kız ıcın cok zor durum kendımden bılıyorum neredeyse taramıyorum saclarımı korkudan hergun suslenıp sacını salıp gezen ben artık evden cıkmak ıstemıyorum neyse ınsallah eskı saclarımıza kavusuruz

evet var tam net hatırlayamıyorum adını ama minoksidil olabilir
erkek tipi dökülmede kullanılan bi ürün olsa gerek dermacıya sorarsan daha yardımcı olabilir
ayrıca pkos fln varsa doğum kontrol hapları da testesteronu düşüreceği için faydalı olucaktır

teşekkür ederim dermatolağa gitiim minoksili önerdi ama olan saçımıda kaybetmek istemiyorum o ilaç önce döküomuş die duydum göze alamam onu, ama doğum kontrol hapını denicem bekarım ama olsun daha evvel de duymuştum işe yaradığını bakalım allah hepimize acil şifa verr inş senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…