• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket andımız

adımız değiştirilmeli mi?

• Andımız kaldırılsın.

OY: 2 5,0%
  • "Ne mutlu Türk vatandaşıyım" cümlesi ile değiştirilsin

OY: 2 5,0%
  • İçeriğine asla dokunulmasın

OY: 36 90,0%
  • Başka formül aransın

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Arkadaşlar;bugün ilköğretim okullarında okunan andımız tartışılmakta...
Ben de bunu gerçekten merak ettim.
Oylamaya var mısınız?
Ama sizden rica ediyorum bu konuyu siyasi bir kulvara sürüklemeden cevaplayın lütfen.

Son düzenleme:
Anket açılmamış ama daha doğrusu iki başlık olmuş...
Neyin tartışıldığını daha doğrusu neden merak ettim açıkçası ?

İçeriğine asla dokunulmasın
evet ya neden değiştirme gereğinde bulunuyorlarki ya :oklava:
biyerlerine birşeymi batmış bu değiştirmek isteyenlerin aaaaaaaaaaakötükedihüso

Dikkatli okuyunca ne demek istendiğini anladım galiba...
Hiçbir şekilde içeriğine dokunulmasın kaldırılmasın da..
Yıllardır andırımız okuyoruz ve bundan sonra da okumaya devam edeceğiz inşallah ..

Dikkatli okuyunca ne demek istendiğini anladım galiba...
Hiçbir şekilde içeriğine dokunulmasın kaldırılmasın da..
Yıllardır andırımız okuyoruz ve bundan sonra da okumaya devam edeceğiz inşallah ..

değiştirmezlerse tabi senağlama

Az once yazdıgım aynı seylerı yınelemek ıstıyorum sadece...
Tabıkı oldugu gıbı kalsın.Andımız kalkarmı,kaldırılabılırmı yada buna Turk mılletı ızın verır mı?
Ne mutlu Turkum dıyene ATATÜRK'ün bir sözü.Degistırılebılır mı?Varmı bunu degiştirebılecek guç sahıbı?Asla hıc bır guc bunu degıstıremez,degıstırmemelı,degıstırmeyı aklına bıle getırmemelı.
Oldugu gıbı kalmalı.Cunku bunları degıstırmek ıcın cozum aramaları sacma.Lakın cozum ıcın once sorun olmalı.Ama ortada sorun yok.Kımse kardeslıgımızden rahatsız degıl kı.

içeriğine asla dokunulmasın tabi ki.
Türkiye'li olmak değil Türk olmak kavramıdır burda asıl vurgulanmak istenen.
gurur duyulmak istenen.
ama Türk olmayanlar okumak istemeyebilir.
okumasınlar:1closedeyes:

Ya varmı böyle birşey yaa asla istemem değiştirmelerini. Burası Türkiye tabikide "Ne mutlu Türküm diyene" dicez...Beğenmeyen varsa çeker gider başka yere. Bu muhabbetlerin gündeme gelmesi bile sinirlerimi bozuya yaa

Bi o kalmıştı dokunulmadık onada dokunsunlar bakalımkaydirigubbakcemile
Asla değiştirirmemeli. Ne içerik nede başka türde...
İstemeyen okumasın:icecream:

biz her ne kadar türküm demekten rahatsız olmasakda bundan rahatsız olan oldukça fazla vatandaşımız var malesef

bencede istemeyen okumasın ama değiştirilmesinn..!!

önce andımız sonra sıra ıstiklal Marşı'na gelecek...bakalım daha hangi değerleri yitireceğiz...birilerine yaranmak adına nelerden feragat edeceğiz....

lazı, çerkezi, göçmeni, kürdü hepimiz Türküz....bu vatan uğruna cephelerde hepimiz şehit verdik, asıl içerik değiştirilirse o her zaman söylenen "vatan bölünmez" sözü anlamını yitirecek...

İçeriğine asla dokunulmasın

Bunun tartışılması bile çok üzdü beni...
İstemeyen okumaz ama içeriği kesinlikle değişmemeli diyorum.a.s

bencede asla dokunulmasın,,

kimi rahatsız ediyorsa ne mutlu türküm diyene,sözü,

istediği ülkeye gidebilir,güle güle....

hepinize katılıyorum arkadaşlar. bencede hiç bir şekilde dokunulmasın.ben andımızı okuyarak büyüdüm kızımında öyle büyümesini istiyorum.çocuğuna okutmak istemeyende okula göndermesin.gitsin yabancı okullarda okutsun.

içeriğine asla dokunulmasın

NE MUTLU TÜRK'ÜM DıYENE !

ilayda cem'in dediği gibi beğenmeyen gider başka ülkeye

bizim özümüzdür ..andımız bişekilde ama artık o kadar menfaatçi saçma bi idare yöntemi uygulanıyoki yakında amerikan yemini yaparsak şaşırmam ...biz türküz ..yaw ..istiklal marşınıda kaldırılsın okullara girşi çıkışlarda okutulmasınmı diycekler marek ediyorum ..bi arada büyük önder MUSTAFA KEMAL'in
resimlerinin kamu kuruluşlarından resmi dairelerden kalıdrılması olayı söz konusu olmuştur ..
rezillikdir ..bunun orta yolu bulmakla ilgisi yoktur..,adece birilerinin isteği olsun gönülleri hoşlaşsın diye yapılan ..bi çeşit peşkeş çekme vakasıdır ..
yazııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk

içeriğine asla dokunulmasın.
ne günler yaşıyoruz. bunun tartışılması bile kötü.
atamızın izlerini silmeye çalışıyorlar ve artık bunu konuşamaz hale geldik.
içim acıyor.

Arkadaşlar katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Back