Anayasa ve Güncel bilgiler için önerebileceğiniz bir kaynak var mı?

yagmuryk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
1.875
12
46
Antalya
kızlar sınava son bi ay...ve benim bu dersten hiç bilgim yok.. çalışamıyorum da 10 dk da sıkılıp bırakıyorum nolur bana fikir verin önerebileceğiniz kısa öz net bi kaynak var mı ?

kızlar sınava son bi ay...ve benim bu dersten hiç bilgim yok.. çalışamıyorum da 10 dk da sıkılıp bırakıyorum nolur bana fikir verin önerebileceğiniz kısa öz net bi kaynak var mı ?

Bu saatten sonra kitaplardan çalışmak gibi bir lüksümüz kalmadı.
Benim hazırladığım setteki KPSS Vatandaşlık Kitabı bunun için birebir.
Çarşaf sayfada yani a4 kağıdının 2 katı büyüklüğünde olduğu için konuyu bütün olarak görüyorsunuz.
Önemli noktalar renkli olduğu için de direk dikkatinizi çekiyor ve akılda kalıcı olur.
toplam 24 Sayfa (a3 kağıdı sayfası ) ve motive edici.
Bazı önemli noktalar da kodlanmış ki unutulmasın.
Şu an indirimde .
Bunun gibisi yok.
Mutlaka çalışamamış olanlar bu saatten sonra sayfalarca kitapla nasıl baş edeceğim diyenler ve kpssye çalışmış bu dönemde bol bol tekrar etmek isteyenler için bulunmaz fırsat.
Aşağıdan örnek sayfalara ve alanların yorumlarına bakabilirsiniz.
Süper KPSS Genel Kültür Seti

canım inceledım cok faydalı gorunuyor.ama merak ettıgım konu atlanmamıs degılmı bu ozetlerde tatlım?yanı vatandaslıgı sona bırakıp dona kalanlardanım buna calıssam yeterlı olurmu dersın?yada tarıh ve cografya tek basına yeterlımı?konu tekrarlarım ıcın almak ıstıyorumda canım

kesinlikle yeter.
çünkü bu özetler gereksiz ayrıntılar çıkarılmış önemli her detay içeriyor.
Ve böyle olunca hiç çalışmamış biri dahi olsa vatandaşlığı benim hazırladığım ve özetlerle beraber gönderdiğim plana göre toplam 1200 soru çözerek toplam 48 saatte bitirebiliyor.
Ayrıca daha önce çalışmış kişiler içinse süper tekrar kaynağı.
Hiçbir yerde bu şekli yok.
24 sayfada vatandaşlık 2012 mayıs güncel bilgiler de dahil.
En güzel yanı bu saatten sonra sayfalarca kitaplara hiç bakmadan kısa sürede genel kültürü çalışma olanağı sağlaması.
Mesela özetleri alan biri aynen şunu yorum olarak yazdı
----
dün sipariş verdim bugun elime ulaştı.harika hazırlanmıs benım gıbı sayısalcı ıcın tarıh hıc bu kadar zevklı gelmemişti teşekkür ederim hocam sanırım 1 günde calısarak coğrafya bıtırmek boyle olsa gerek. notlar çok guzel hazırlanmıs teşekkürler hocam Lütfi :) diğer 2 dersle birlikte vatandaslıgıda aldım şablonlar ve ayrıntılar benım cok hoşuma gitti.kesinlikle 3 derside tavsiye ediyorum lütfi :)

Yani 1 günde coğrafya sözü hakikaten gerçek.
-------------------------------
bu özetler gibisi yok.
şu an baskı maliyetini düşürdüm coğrafya 5, tarih 7, vatandaşlık 9 tlden satılıyor.
sınava az kala kaçırmayın derim.
sınavdan sonra bir yayıncılıkla anlaşıp tüm Türkiye ile paylaşacağım inşallah.

tamam canım anladım.benım derdım pıyasada ozete yonelık cok kaynak var ama ozet yapayım derken kuırpıp kırpıp kuşa cevırmısler pek cok sey atlanmıs.bu oyle degıl dıyorsan almak ıstıyorum sıteden sıparısımı vereyım hemen

öyle değil tabi mesela aşağıda örnek bir sayfa mevcut.

M_7-Temel Hak Ve Hürriyetler
sıteye maıl ve telefonumu bıraktı kapıda odeme formunu doldurdum ne zaman elıme gecer malum zaman daraldı tekrar asamasındayım ve cok kısa bır sure ıcınde elıme gecsın ıstıyorum.herhangı bır gerı donuste olmadı ne zaman olur acaba??

Yoğunluk var . Malum sınava az kaldı.
Siparişiniz alındı.Yarın kargoya veriyoruz. Çarşamba elinizde olur.
kapıda ödeme ile sipariş vermişsiniz. Kapıda ödemeleri PTT Kargo ile gönderdiğimiz için biraz yavaş oluyor.
Ama gittigidiyor üzerinden sipariş verilirse yurtiçi ile indirimli gönderiyoruz kargo 1 gün içinde kişiye ulaşıyor.
kargoya verildikten sonra mailinize kargo takip kodu gönderilecektir.
Kargonuzu internet üzerinden takip edebileceksiniz.

Son düzenleme:
tamam o halde merakla beklıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…