Arkadaşlar 3.5 yıldır Anatolia'daydım. 3 tüp bebek 1 aşılama. Hep olur olur sorun yok denildi. Olmadı. Başlarken bilimsel veriler, teknik analizler, sonunda Kısmet(!) denildi. En son 3. denemeden sonra (foliküllerim boş çıkmış, ısrarla erken çatlama yok dendi ama erken çatlamayı önleyen iğne de yapılmadı?, neyse burda hakan yaralıya güveniyorum sonuçta niye yalan atsın, o kadar da kötü düşünmek istemiyorum) Ama beni üzen şey bu değil. Negatif sonucu aldığımız hafta kontrol edildim, yumurta toplama sonrası çok ağrı çekmiştim . (Yumurtalarımı da HAkan Yaralı değil, yanında çalışan Mehtap Hanım toplamıştı. ki benim doktorum o DEĞİLDİ). Hemen 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapalım, olur böyle denildi. Ama ben ters giden birşeyler hissediyordum. Tedavi biter bitmez Etlik zübeyde araştırma hastanesine gittim ve ben de ilerlemiş rahim içi enfeksiyon tespit ettiler. Çok üzüldüm. Daha önce Dr. Hakan Yaralı'ya ağrım oluyor (ilişkide özellikle) demiştim, kaale alınmadım. Ben kedisine güvendiğimden başka doktora bile gitmemiştim. Sonuç: devlet hastanesi bunu buldu. Derinlerdeki , alt karına denk gelen bu ağrım 2-2.5 seneyi aşkın süredir vardı. Şimdi kullandığım kutu kutu ilaçlar, fitiller sonuç verdi. Çok şükür eski yakınmalarım geçti. Bu enfeksiyon daha önce yaşadığım dış gebeliğin bile nedeni (bi ihtimal) olabilirmiş. Ya zaten hastalıklı bir bölgede embriyo tutunması beklenebilir mi? Bana da çok mantıklı geldi. Rahim ağzı yarası ok, bütün doktorlar zararsız diyor; ama içerde derinlerde ağrı enfeksiyon vardı arkadaşlar.
Sonuç şu anda iyileştim. Yeni bir merkez arıyorum.Lütfen önerilerini bekliyorum. Bu arada ANKARA olursa sevinirim...
canım bencede değiştir merkezi
bende ilk denememi orda yaptım negatif olduğunda ne doktora ne hemşireye ulaşabildim hiç bir tedavi uygulamadan hemen tüp bebek tabi işin içinde para var allahtan ben bebeğime kavuştum allah herkese nasip etsin ikinci tüp bebeğimide istanbul bahçecide yaptırdım ama doktorum halit fırat erdem ordan ayrılmış ayrıca murat berksoy var halit beyle beraber çalışıyo beslenme uzmanı ama halit bey den çok faydasını gördüm muhteşem bir ikili ikinci tüp bebeğim tuttu ama 5 aylıkken kaybettim ama allah ol deyince herşey olur 2 ay sonra kendiliğinden oldu şimdi kısaca anlattım ama çok şeyler yaşadım canım benden size tavsiye önce kendinizi hastalığınızı iyi bilin ve ben gibi işini iyi bilen doktorlarla tanışın allah hepinizin yardımcısı olsun yaşayan bilir hep dua ediyorum
Ayyy canım görüyor musun ne kadar da mucizevi bir sey yasamıssın. Senin adına çok sevindim. Kaç yasındasın arkadasım cok sanslı birisin . Yaşadığın olumsuzlukları mı düşünüyorsun hala bırak düşünme harika br sonuç vermiş sana Rabbim. Keyfini çıkart. Benim yasım da oldugu için 4 senedir ugrasıyorum. üzülüyorum ama ne yapalım. Umarım ben de doğru doktorlarla karşılaşırım. Şuanda Başkent üniv. hastanesinde karar kıldım gibi baya iyi olduklarını okuyorum. Hangi doktor olacağına karar veremedim. İnşalah hayırlısı olur benim açmdan. Bir daha mı Anatolia Allah yazdıysa bozsun. Tek bildikleri 3-5 kuruş daha faza nasıl kazanırız? Neden mi böyle diyorum.Anlatayım.
Anatolia ya raporlu diye gittim ve o aralar raporlar iptal oldu. Sağlık bakanlığıyla sorunlar yaşadı. Bana denk geldi ama ben bütçe yapmışım. Ve 500-600 lirayı bile hesap ettiler. Rapor evraklarım gitmesine rağmen, yararlanamadım. sadece ilaçlardan. Şimdi büyük bir merkez, müşteri odaklı merkez bunu mu yapar. İtiraz ettiğimde, böyle beklemiyorduk, bütçe yapmadık dediğimde Hakan Yaralı burası dolarla dönüyor deyip acitasyon yaptı. Hiç yakıştıramamıştım. Yine de gitmeye devam ettim. Ama mecbur dondurulmuşlarım vardı.
Kimseye önermeme nedenim bu ve daha bir sürü. Benim belki de bunları yazıp insanları uyarma görevim olduğu için pozitif olmadı. Olumlu haber de alabilirdim ama hayattan dersler çıkarıyor insan...Hakan yaralı iyi bir doktor kesinlikle ama parasal hırslarına yenik düşmüş birisi diye düşünüyorum..
canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun ben 5 aylık bebek kaybetmeyide yaşadım allah kimseye yaşatmasın anatolıa zaten banka gibi onlar için sağlık ikinci hatta 3 cü planda sana dolar gözüyle bakıyolar allah iyilerini karşımıza çıkarsın tedaviye başladınmı sen
canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun ben 5 aylık bebek kaybetmeyide yaşadım allah kimseye yaşatmasın anatolıa zaten banka gibi onlar için sağlık ikinci hatta 3 cü planda sana dolar gözüyle bakıyolar allah iyilerini karşımıza çıkarsın tedaviye başladınmı sen
Ben henüz başlamadım Haziran sonu gibi düşünüyorum. Haziran ortası tatile çıkıcam. Gelince başlıycam. Öncesinde Göğşen bey, Başkent Univ hastanesinden, AMH testini yaptırmamı önerdi. Yumurtalik rezervim hakkında tam bilgi almak icin. Testi yaptırıp gidicem, tedavi planı da yaparız o esnada. Umarım iyi bir sonuc alırım ah vah demem. Cok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Anaoliadan hiç memnun kalmadığımı söylemek isterim.Arkadaşlar 3.5 yıldır Anatolia'daydım. 3 tüp bebek 1 aşılama. Hep olur olur sorun yok denildi. Olmadı. Başlarken bilimsel veriler, teknik analizler, sonunda Kısmet(!) denildi. En son 3. denemeden sonra (foliküllerim boş çıkmış, ısrarla erken çatlama yok dendi ama erken çatlamayı önleyen iğne de yapılmadı?, neyse burda hakan yaralıya güveniyorum sonuçta niye yalan atsın, o kadar da kötü düşünmek istemiyorum) Ama beni üzen şey bu değil. Negatif sonucu aldığımız hafta kontrol edildim, yumurta toplama sonrası çok ağrı çekmiştim . (Yumurtalarımı da HAkan Yaralı değil, yanında çalışan Mehtap Hanım toplamıştı. ki benim doktorum o DEĞİLDİ). Hemen 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapalım, olur böyle denildi. Ama ben ters giden birşeyler hissediyordum. Tedavi biter bitmez Etlik zübeyde araştırma hastanesine gittim ve ben de ilerlemiş rahim içi enfeksiyon tespit ettiler. Çok üzüldüm. Daha önce Dr. Hakan Yaralı'ya ağrım oluyor (ilişkide özellikle) demiştim, kaale alınmadım. Ben kedisine güvendiğimden başka doktora bile gitmemiştim. Sonuç: devlet hastanesi bunu buldu. Derinlerdeki , alt karına denk gelen bu ağrım 2-2.5 seneyi aşkın süredir vardı. Şimdi kullandığım kutu kutu ilaçlar, fitiller sonuç verdi. Çok şükür eski yakınmalarım geçti. Bu enfeksiyon daha önce yaşadığım dış gebeliğin bile nedeni (bi ihtimal) olabilirmiş. Ya zaten hastalıklı bir bölgede embriyo tutunması beklenebilir mi? Bana da çok mantıklı geldi. Rahim ağzı yarası ok, bütün doktorlar zararsız diyor; ama içerde derinlerde ağrı enfeksiyon vardı arkadaşlar.
Sonuç şu anda iyileştim. Yeni bir merkez arıyorum.Lütfen önerilerini bekliyorum. Bu arada ANKARA olursa sevinirim...
Anaoliadan hiç memnun kalmadığımı söylemek isterim.
ben 2.denemem için oraya gittim. Anatolia tüp bebek merkezinde tedaviye başlamadan önceki görüşmemizde doktora adeta yalvarmıştım daha önce ilk denememde bebeğimin kalp atışı duyulmadı, kürtaj oldum, kan pıhtılaşma testi yaptıralım, biz maddi manevi yıpranıyoruz her seferinde diye, (yani zaten zar zor parayı topluyoruz, bari artık sorun varsa ortaya çıkardıktan sonra tüp bebek deneyelim diye) Prof.Dr. Hakan Yaralı gerek yok, gereksiz testler yaptırmaya gerek yok diyerek bizi göndermişti, bu durum içime sinmedi, tedavi sırasında transferden 1 gün önce Kübra Boynukalına tekrar sordum o ise, hocamız gerek yok dedi ya, niye anlamıyorsunuz, siz mi anlamıyorsunuz, ben mi anlatamıyorum diye ters konuşmuştu. Sonuç noldu: yine düşük (bu sefer de kimyasal gebelik)yani daha bebek tam tutunamadan düştü.sebebi ise, kan akışının düzgün olmaması nedeniyle emriyonun beslenememesi(1.de) veya tutunamaması(2.de)
2 düşükten sonra test yaptırdım: SONUÇ: KAN PIHTILAŞMASI VAR. Eğer önceden bilseydik, bu testi yaptırsaydık, kafamızı karıştırmasalardı,sorunu tüp bebek denemeden önce öğrenir ona göre bir önlem alırdık. bir şansımız olabilirdi. Bebeklerim benimle kalabilirdi. Yazıklar olsun bu nasıl iş. Tutunmayı sağlamak için de hiçbir ilaç kullandırmadılar (vajinal jelden başka) ne de tedbir amaçlı bir kan sulandırıcı tavsiye ettiler. Halbuki bu rutin birşeymiş, her kadına tüp bebek öncesi ve devamında kan sulandırıcı tedbir amaçlı verilirmiş zaten. ben ilk denememde bile tutunmayı sağlama amaçlı jel dışında hap kullandım (demekki bebeği 2ay bile benle kaldıysa bu sebepten) bunlar, folik asit bile önermediler, onu bile ben kendim aldım.yani bilmesem onuda kulanmayacaktım. Folio adlı ilacı ise sanırım hiç duymamışlar(ki hamile kalmadan önce muhakkak kulandırılması önerilen bir ilaç, hem iyot hemB12 hemde folik asit içeriyor) arkadaşa sonradan anlattım şaştı kaldı, böyle tüp bebek tedavisimi olur diye...çünkü kendisine tutunmayı destekleyen bir hap, kan sulandırıcı ve folio verilmiş, üstelik bir sorun olup olmadığına bakılmaksızın, tedbir amaçlı. Bunlarsa adeta sorunların ortaya çıkmasını istemiyor gibiler. Hastanın ne istediğine ne düşündüğüne önem vermeyen doktora nasıl güvenilir. Tüp bebeğe gelme sebebi dışında sorunu olmayan kadına her tüp bebek doktoru hamilelik sağlar, önemli olan bazı sorunları öğrenmeye çabalayarak şansı artırma isteğinin olması (özelliklede daha önce düşük yapmış bir kadın varsa). Sallapati tüp bebek tedavisi. Eşimde sperm sorunu olduğu halde ve daha önce yine düşük olduğu halde IMSInin sözünü bile etmediler. Bunları yapmak için defalarca onlara para yedirmek mi lazım. Hala anlayamıyorum, hastanın bile düşünebildiği şeyi bir Profosör nasıl idrak edemez, düşünemez ya, bu nasıl doktorluk, bu nasıl profosörlük. ama amaç başka naparsın...Yazıklar olsun Allah onları bildiği gibi yapsın....
Anaoliadan hiç memnun kalmadığımı söylemek isterim.
kesinlikle herkese söylüyorum Anatolia tüp bebek merkezini tavsiye etmiyorum.hiç memnun kalmadım...
ben etimed tup bebek merkezine gidiyorum ve herkes okadar sicak kanli doktorum okadar iyiki arkadas gibiyiz oneririm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burası neresi arkadasım adını ilk defa duydum. Senin bir sorunun varmi? Test istendi mi senden? Walla canım artık kimseye güvenim kalmadı, en saygın yerlerden biri olan Anatolia tüp bebek bile bizlere bunları yapıyorsa ben artık diyecek soz bulamıyorum, hayır Hakan Yaralı'nın İran'dan bile gelen hastaları var düşünsene yine de doymuyor. Ya nasıl gece rahat uyuyorlar. Yukarıda arkadaşımız yazmis, Hakan Yaralı kan pihtasmasina gereksiz test demis, ben hatırlıyorum bana da gerek yok demisti, illa 3-4 defa başarısız olacaksın , 3-4 defa düşük yaşayacaksın öyle baktır diyecek. Yazıktır günahtır! Arkadaslar lütfen önerilerinizi yaparken bunları göz önüne alın ve bize tüccar merkezleri önermeyiniz, tesekkurler...
doktorum daha onceden ankara tup bebek merkezinde calisiyormus suan etimesgut emirlerde ozel hastanede kendine ozel polikilinigi benim adetim den sonra rahim filmim cekilicek yapilan testleerim iyi cikti 3 senedir olmuyor bebegim bu ay asilama tedavim baslicak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alptekin Alagöz a life Hospital da tek geçerim para düşünen bı insan olmadığı kanaatindeyim müşteri gözüyle bakmiyo benim gozlemimce herşeyi konusabiliyorum onunla canım herşeyi kendisi yapiyo bilgisayar başında bile kendi oturuyo sekreterine birakmiyo toplama transfer tahliller istediğim her an arayabiliyorum hocamı sağolsun her sorunu cevapliyo meleğime kavusturdu beni çok şükür tahlil muayene a life da yapiyo toplama ve transfer hrs klinik te canımArkadaşlar 3.5 yıldır Anatolia'daydım. 3 tüp bebek 1 aşılama. Hep olur olur sorun yok denildi. Olmadı. Başlarken bilimsel veriler, teknik analizler, sonunda Kısmet(!) denildi. En son 3. denemeden sonra (foliküllerim boş çıkmış, ısrarla erken çatlama yok dendi ama erken çatlamayı önleyen iğne de yapılmadı?, neyse burda hakan yaralıya güveniyorum sonuçta niye yalan atsın, o kadar da kötü düşünmek istemiyorum) Ama beni üzen şey bu değil. Negatif sonucu aldığımız hafta kontrol edildim, yumurta toplama sonrası çok ağrı çekmiştim . (Yumurtalarımı da HAkan Yaralı değil, yanında çalışan Mehtap Hanım toplamıştı. ki benim doktorum o DEĞİLDİ). Hemen 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapalım, olur böyle denildi. Ama ben ters giden birşeyler hissediyordum. Tedavi biter bitmez Etlik zübeyde araştırma hastanesine gittim ve ben de ilerlemiş rahim içi enfeksiyon tespit ettiler. Çok üzüldüm. Daha önce Dr. Hakan Yaralı'ya ağrım oluyor (ilişkide özellikle) demiştim, kaale alınmadım. Ben kedisine güvendiğimden başka doktora bile gitmemiştim. Sonuç: devlet hastanesi bunu buldu. Derinlerdeki , alt karına denk gelen bu ağrım 2-2.5 seneyi aşkın süredir vardı. Şimdi kullandığım kutu kutu ilaçlar, fitiller sonuç verdi. Çok şükür eski yakınmalarım geçti. Bu enfeksiyon daha önce yaşadığım dış gebeliğin bile nedeni (bi ihtimal) olabilirmiş. Ya zaten hastalıklı bir bölgede embriyo tutunması beklenebilir mi? Bana da çok mantıklı geldi. Rahim ağzı yarası ok, bütün doktorlar zararsız diyor; ama içerde derinlerde ağrı enfeksiyon vardı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?