• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anatolia mı ? Umut tüp bebek mi?

renkli1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
174
1
96
48
Diğer
Merhaba arkadaşlar...
zor ve inatçı bi hastayım 6.micro denememi yapmak için geri sayım başladı..
tavsiyenize ihtiyacım var çünkü bir türlü karar veremedim.
geçen sene umut da 5.tedavimi oldum ve boş gebelikti.bu bile benim için atılan olumlu bir adımdı...
fakat geçen ay anatolia hakan bey ile görüşmeye gittik ve bize çok moral oldu..ankara üstelik bulunduğum yere yakın ve kalcak yerim var...
umuta gidersem de IMSI tekniğine geçilmiş bu sene (spermlerde sorun yok aslında ama neden en iyisi seçilmesin )... bu sebeple beni düşündürüyor.ulun bey de iyi bi doktor.
fiyatlar hemen hemen aynı
siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz...lütfen fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşın ...yanlış yapma lüksüm kalmadı:uhm:

ben olsaydım umut tüp bebeği seçerdim..benimde 4.tüp bebek denemem ve yoğun araştırmalarım sonucunda da umut tüp bebekte karar kıldım..umut'un laboratuvarına ve doktorlarına çok güveniyorum...tüp bebekte hastane ve doktordan çok laboratuvar önemli..umut tüp bebekten bukadar çok olumlu sonuç alınıyorsa embriyologları gerçekten işlerinde çok profosyeneldir demektir...
gerçi rabbim sana anne olmayı nasip edicekse anotolia'da da tedavin başarıyla sonuçlanabilir..ama Rabbim atınızı sağlam kazığa bağlayıp sonradan bana havale edin dediği için bende son şansımı günenilir bir merkezde yaptırmak istiyorum...anotolia'yı hiç bilmiyorum ve araştırmadım ama orasıda umut tüp kadar iyiyse orada da karar kılabilirsin..merkezin eve yakın olması da çok önemli çünkü...

Back